Vesela ekipa

Naša glumica nakon vjenčanja objavila fotografiju s mužem i kumovima: "Katolkinja, pravoslavac, musliman i ateistkinja"

Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića +4 Tihana Lazović Galerija

Tihana Lazović udala se za Branisvlava Trifunovića pa je na Instagramu podijelila fotografije s vjenčanja uz koje sa zahvalila kumovima i uzvanicima.

Naša glumica Tihana Lazović (31) za vikenda se udala za srpskog kolegu Branislava Trifunovića (44).

Pogledaj i ovo Tihana Lazović i Slavko Sobin - 4 zavodljiva kombinacija Naša hvaljena glumica izazvala je veliku pozornost u upečatljivom odijelu ispod kojeg se nazirao crni grudnjak

Bračne zavjete izmijenili su u Novom Sadu nakon tri godine veze, a glumica je sada na Instagramu podijelila fotografije s vjenčanja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tihana Lazovic Trifunovic (@tihanalazovich)

"Udala san se ljudi! Imam pored sebe čudo od čovjeka, a nas dvoje imamo najbolje prijatelje na planeti. Volim vas sve", poručila je Tihana uz fotku na kojoj ljubi novopečenog supruga, a zatim je podijelila i jednu na kojoj poziraju s vjenčanim kumovima

"Katolkinja, pravoslavac, musliman i ateistkinja. Kumovi moji, volim vas najviše na svijetu", napisala je pa je citirala i Martina Luthera Kinga: "Moramo naučiti živjeti zajedno kao braća ili propasti zajedno kao budale."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tihana Lazovic Trifunovic (@tihanalazovich)

Na vjenčanju glumačkog para bila su mnoga poznata lica, uključujući Severinu, Dalibora Matanića, Helenu Minić Matainić, Gorana Bogdana i Slavka Sobina, a uzvanici su na društvenim mrežama pokazali i djelić atmosfere.

Mladenka je zablistala u kratkoj vjenčanici sa šlepom do poda, a imala je i dugački veo, dok je Bane nosio crno odijelo i bijelu majicu.

Tihana i Bane prvi put su se u javnosti zajedno pojavili 2019. godine na premijeri filma "Ajvar". Lazović je tada puno vremena provodila i u Beogradu, gdje je snimala seriju "Tajkun", u kojoj igra i Trifunović, no on je jednom prilikom za srpske medije otkrio kako ssu se zaljubili izvan seta.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 9 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +11 Ana Gruica Uglešić Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 5 +28 Lidija Bačić - 8 Celebrity Lidija Bačić zabavljala se u društvu naših zgodnih vaterpolista: ''Vidim razvode na vidiku...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene