Poslala oštru poruku!

Našoj glumici prekipjelo zbog jednog detalja iz privatnog života: "Možda ne mogu, možda silno želim, ali se bojim...''

Tihana Lazović i Branislav Trifunović Tihana Lazović i Branislav Trifunović Tihana Lazović/Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Lazović i Branislav Trifunović Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović Tihana Lazović Tihana Lazović Tihana Lazović Tihana Lazović Trifunović Tihana Lazović Trifunović, Branislav Trifunović Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića +12 Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Galerija

Tihana Lazović odlučila je stati na kraj napisima medija u susjednoj Srbiji, koji su se raspisali o njezinoj navodnoj trudnoći, pa je jasno dala do znanja što o tome misli.

Glumica Tihana Lazović oglasila se na svojem profilu na Instagramu po pitanju napisa o njezinoj trudnoći koje tabloidi iz regije objavljuju posljednjih nekoliko godina, a čini se kako je sada tome odlučila stati na kraj.

Pogledaj i ovo Tihana Lazović Uvijek dotjerana Outfit naše glumice sa srpskom adresom privukao je puno pažnje, čipkasti grudnjak izviro je ispod sakoa

Tihana je objavila nekoliko naslova članaka koji su o njoj bili objavljeni, a onda i fotografijom na kojoj pokazuje srednji prst jasno poručila što o tome misli.

"Često tako tabloidi pišu, navikne se čovjek. Odmahneš rukom, nekad se dobro nasmiješ, uglavnom ignoriraš. Onda se pojavi s vremena na vrijeme 'članak' i naslov koji nije ni smiješan, a nije ni za odmahnut rukom. Štoviše, vrlo je opasan, iznimno uvredljiv i prelazi sve granice. Možda ne mogu imati djecu, možda ne želim imati djecu, možda sam bolesna, možda pare želim trošiti na cipele, ne na pelene, možda nemam majčinske instinkte, možda silno želim, ali se bojim, možda mi je karijera važnija, možda sam nespremna, možda ne vidim smisao, možda sam lijena, možda su mi psi draži od djece, možda sam imala 4 spontana pobačaja, možda želim plesati do 5 ujutro svaku večer, možda ne znam što želim, možda nemam para, možda patim od depresije, možda mi se moje tijelo sada sviđa i ne želim biti trudna, možda nosim traume, možda ne želim prestati pušiti, možda ne želim izmišljati društveno prihvatljive 'razloge' zbog čega nisam majka. Zato, od*ebite", napisala je Tihana u podužoj objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tihana Lazovic Trifunovic (@tihanalazovich)

"Tako je", "Ma bravo, od prve do posljednje riječi", "Žao mi je kaj ovakva divna žena uopće mora pisati i objašnjavati sebe", "Svaka čast na iskrenosti", "Bravo ženo", "Šaljem ljubav i podršku", "Koliko te obožavam, a sada još više", "Koja si kraljica", "Hvala ti za ovu objavu", "To je tvoja osobna stvar. Živa i zdrava bila", samo je dio komentara podrške koje je dobila od svojih pratitelja.

Tihana se prije nekoliko mjeseci udala za kolegu Branislava Trifunovića nakon tri godine veze, a glumica se nakon vjenčanja oglasila na svojem Instagramu.

"Udala san se, ljudi! Imam pored sebe čudo od čovjeka, a nas dvoje imamo najbolje prijatelje na planetu. Volim vas sve", poručila je Tihana uz fotku na kojoj ljubi novopečenog supruga, a zatim je podijelila i jednu na kojoj poziraju s vjenčanim kumovima.

Tihana i Bane prvi put su se u javnosti zajedno pojavili 2019. godine na premijeri filma "Ajvar". Lazović je tada puno vremena provodila i u Beogradu, gdje je snimala seriju "Tajkun", u kojoj igra i Trifunović, no on je jednom prilikom za srpske medije otkrio kako su se zaljubili izvan seta.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Elle Macpherson Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle Macpherson - 13 Elle Macpherson - 14 +13 Elle Macpherson - 15 Celebrity Ova žena ima 58 godina, ali teško je to povjerovati poslije golišavog videa koji je objavila!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 +35 Ivana Knoll - 6 Celebrity Knoll prije utakmice Hrvatske i Argentine pozirala sa zanimljivim dodatkom, a novi broj njezinih pratitelja na Instagramu je nevjerojatan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene