ljubav cvjeta

Naša lijepa glumica pohvalila se kako provodi prve dane bračnog života s 13 godina starijim srpskim kolegom: "Divni!"

Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Lazović Trifunović, Branislav Trifunović Tihana Lazović Trifunović Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića +9 Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Galerija

Tihana Lazović i Branislav Trifunović nakon vjenčanja otputovali su na medeni mjesec u Grad Ljubavi.

Naša glumica Tihana Lazović i njezin suprug Branislav Bane Trifunović javili su se iz Pariza, u koji su otputovali na medeni mjesec.

Pogledaj i ovo Tihana Lazović i Slavko Sobin - 4 zavodljiva kombinacija Naša hvaljena glumica izazvala je veliku pozornost u upečatljivom odijelu ispod kojeg se nazirao crni grudnjak

Tijekom razgledavanja Grada Ljubavi objavili su zajednički selfie ispred Eiffelova tornja, koji je Tihana podijelila na svojem profilu na Instagramu, na kojem je već dodala i prezime Trifunović.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tihana Lazovic Trifunovic (@tihanalazovich)

"Divan par", "Ajde hvala Bogu sad malo Pariza", "Lijepi", "Ljubavi dvije", "Jooj, baš vam je lijepo", "Divni", nizali su se komentari ispod fotki.

Tihana i Bane izmijenili su bračne zavjete u Novom Sadu nakon tri godine veze, a glumica se nakon vjenčanja oglasila na svojem Instagramu, na kojem je napisala:

"Udala san se ljudi! Imam pored sebe čudo od čovjeka, a nas dvoje imamo najbolje prijatelje na planeti. Volim vas sve", poručila je Tihana uz fotku na kojoj ljubi novopečenog supruga, a zatim je podijelila i jednu na kojoj poziraju s vjenčanim kumovima.

Tihana i Bane prvi put su se u javnosti zajedno pojavili 2019. godine na premijeri filma "Ajvar". Lazović je tada puno vremena provodila i u Beogradu, gdje je snimala seriju "Tajkun", u kojoj igra i Trifunović, no on je jednom prilikom za srpske medije otkrio kako su se zaljubili izvan seta.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Minea +21 Minea Celebrity Minea izgleda sve ljepše i nosi sve kraće haljinice, a jasno je dala do znanja i kakav joj je život trenutačno!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić sa svojim psom +3 Tatjana Jurić - 1 Celebrity Tatjana Jurić ima razloga za slavlje i zdravicu: "Ljeto sam provela na ovoj ležaljci, u ove dvije krpe...''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene