Uvijek dotjerana

Outfit naše glumice sa srpskom adresom privukao je puno pažnje, čipkasti grudnjak izviro je ispod sakoa

Tihana Lazović Tihana Lazović Neja Markicevic / CROPIX 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Lazović Trifunović - 3 Tihana Lazović Trifunović - 2 Tihana Lazović Trifunović - 1 Tihana Lazović Trifunović Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 2 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 1 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 3 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 2 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 5 Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović +20 Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović Galerija

Naša poznata glumica Tihana Lazović zasjala je na premijeri svog novog filma "Živi i zdravi", crni čipkasti grudnjak bio je sve u što se gledalo na crvenom tepihu.

Naša poznata glumica Tihana Lazović zasjala je na premijeri svog novog filma "Živi i zdravi".

"Premijerirali smo", napisala je Lazović u objavi na svom Instagramu u kojoj je podijelila fotografije s crvenog tepiha.

Glumica je za premijeru odjenula crni sako i svečane hlače, a ispod sakoa koji je bio zakopčan virio je crni čipkasti grudnjak. Sve je dodatno podigla crvenim ružem i kosom u punđi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tihana Lazovic Trifunovic (@tihanalazovich)

Film se snimao u svibnju i lipnju 2022. godine, a osim Lazović, u njemu glumi i naš glumac Goran Bogdan.

Inače, Tihana je zbog udaje za Branislava Trifunovića preselila u Srbiju, a prije vjenčanja koje je bilo u kolovozu prošle godine bili su u vezi tri godine.

Tihana i Bane prvi put su se u javnosti zajedno pojavili 2019. godine na premijeri filma "Ajvar". Lazović je tada puno vremena provodila i u Beogradu, gdje je snimala seriju "Tajkun", u kojoj igra i Trifunović, no on je jednom prilikom za srpske medije otkrio kako su se zaljubili izvan seta.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sejo Kalač Sejo Kalač +0 Sejo Kalač Celebrity Regija ga pamti po velikim hitovima, no zbog alkohola je posrnuo: Što se dogodilo s pjevačem čije se pjesme i danas vrte po domaćim klubovima?

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Elettra Lamborghini - 7 Elettra Lamborghini - 6 Elettra Lamborghini - 5 Elettra Lamborghini - 4 +21 Elettra Lamborghini - 3 Celebrity Svi su samo čekali da odvezani bikini klizne s oblina nasljednice automobilskog carstva, a nadimak koji je dobila govori sve o njezinu ponašanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene