''Ti i tvoja karizma, savšenstvo''

Minea spektakularnim fotkama najavila novu epizodu showa koji se ne propušta, izdominirala je u ovoj haljini: "Ova žena gori!''

Minea, TLZP - 3 Minea, TLZP - 3 Renata Kovačić Minea/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Minea, TLZP - 11 Minea, TLZP - 10 Minea, TLZP - 9 Minea, TLZP - 8 Minea, TLZP - 7 Minea, TLZP - 6 Minea, TLZP - 5 Minea, TLZP - 4 Minea, TLZP - 3 Minea, TLZP - 2 +19 Minea, TLZP - 1 Galerija

Minea, članica žirija hit-showa "Tvoje lice zvuči poznato" najavila je sljedeću emisiju, a njezina nova fotografija dobila je mnogo, mnogo komplimenata!

Naša pjevačica i televizijska voditeljica, a odnedavno i članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" Renata Končić Minea ne krije uzbuđenje zbog nove epizode koja je pred nama, a koju je najavila na Instagramu.

Pogledaji ovo Minea Celebrity Na dodjeli prestižne medijske nagrade bilo je teško skinuti pogled s Minee koja se pojavila u haljini s riskantnim prorezom

"Najdraži dan u tjednu... A u 20:15h najdraže vrijeme u danu. Smijeh, zabava, lude transformacije... Sve je zabavnije i zabavnije. Budite uz Novu TV i TLZP", napisala je Minea u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official)

Minea je između ostalog objavila i fotografiju u glamuroznoj ljubičastoj haljini sa seksi prorezom kod noge, koju je dizajnirao Marko Grubnić, a komentari i pohvale su se samo nizali. 

Pogledaji ovo Minea Celebrity Minea je mini haljinu zamijenila prozirnim outfitom u kakvom je još nismo vidjeli, ali i ovo joj stoji kao saliveno!

"Mario je zakon!! A ti i tvoja karizma savšenstvo, mila moja", "Ženo kako dobro izgledaš", "Minea sve si zgodnija žena" "Kao princeza među 3 mušketira", "Ova žena gori", pisali su pratitelji. 

Kako vam se sviđa Minein outfit?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

U prošloj epizodi, Minea je zablistala u svjetlucavoj zelenoj haljini koja je sezala sve do poda, a komplimenti su kao i inače dolazili sa svih strana.

Pogledaji ovo Renata Končić Minea Celebrity Minea najavila novu epizodu omiljenog showa, u ovakvoj haljini je dosad nismo vidjeli: "Baš po mom ukusu!"  

Također, veliku pažnju plijenila je i na 31. dodjeli nagrada Porin u elegantnoj plavoj haljini i glamuroznim bež štiklama, noseći torbicu u istoj boji.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Minea - 3 Minea - 2 Minea - 1 Renata Končić Minea - 2 +24 Renata Končić Minea - 3 Celebrity Na dodjeli prestižne medijske nagrade bilo je teško skinuti pogled s Minee koja se pojavila u haljini s riskantnim prorezom

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Pavić Lana Pavić Lana Pavić - 3 Lana Pavić - 2 +2 Lana Pavić - 1 Zanimljivosti Tko je Livajina kuma koja je na prosvjedu prozvala Plenkovića? Krasi je više titula, a zna se i čime se sve bavi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene