istaknula se

Glumica koja je rasplakala Severinu nije mogla neopaženo prošetati špicom, pogledajte koga su još od poznatih ulovili fotografi!

Tihana Lazović Tihana Lazović Josip Moler/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Lazović - 1 Tihana Lazović - 2 Tihana Lazović - 3 Tihana Lazović - 4 Tihana Lazović - 5 Tihana Lazović - 6 Tihana Lazović - 7 Poznati na špici: Mirela Holy Poznati na špici: Mirela Holy Poznati na špici: Mate Janković +21 Poznati na špici: Mladen Burnać Galerija

Zagrebačku špicu i ovaj vikend preplavila su poznata lica, a posebno se istaknula glumica Tihana Lazović.

Trg Petra Preradovića u Zagrebu, koji je poznatiji kao Cvjetni trg, odnosno špica, svakog vikend vrvi poznatim licima, a ništa drugačije nije bilo ni ovog.

Brojni poznati Hrvati i Hrvatice iskoristili su subotu za šetnju centrom Zagreba, a fotografi su ih čekali spremni.

U masi se posebno istaknula glumica Tihana Lazović, koju nemamo često priliku vidjeti u Hrvatskoj, otkako se udala za srpskog glumca Branislava Trifunovića i preselila u Beograd.

Tihana je dan ranije bila i jedna od zvijezda svečane dodjele Zlatnog studija, gdje je osvojila nagradu za najbolju filmsku glumicu, za ulogu Tine u filmu "Samo kad se smijem", potresnoj priči temeljenoj na istinitom slučaju obiteljskog nasilja.

Prilikom preuzimanja nagrade, na pozornici je održala govor kojim je rasplakala Severinu.

"Severina, borimo se do kraja, nema druge, ovo tebi posvećujem", rekla je Lazović, a pjevačica, koja je bila u publici, nije uspjela zadržati suze. 

Pogledaji ovo Severina Celebrity Emotivna večer za Severinu: Održala je inspirativan govor, a zbog onog što je rekla njezina majka nije mogla zadržati suze

Tihana se istaknula na špici zbog upečatljivih crvenih najlonki, koje je kombinirala s cipelicama iste boje i dugačkim crnim sakoom.

Iz mase je iskakala i Mirela Holy, koja je poznata po osebujnom modnom izričaju, a ovaj put su svi pogledi bili usmjereni u njezine cipele.

Novinara IN magazina Davora Garića fotografi su ulovili na zadatku, s mikrofonom u džepu.

Pogledaji ovo Vili i Jasminka Beroš Celebrity Ministar Beroš u šetnji sa suprugom pokazao koliki je kavalir, nju ni nemamo često priliku vidjeti!

Mirando Mrsić prošetao je s velikim buketom, a cvijeće je nosila i Martina Dalić.

Damir Kedžo, Robert Prosinečki, Nevena Rendeli, Mladen Burnać, Filip i Luka Vidović, Mate Janković, Borna Kotromanić još su neka od poznatih lica koja su fotografi snimili na špici, a fotografije pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica +25 Ella Dvornik i Alka Vuica Celebrity Pogledajte trenutak kad je Alka Vuica pala na pozornici, snimka je otkrila i nešto što je mnoge razočaralo: "Daš novce..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 3 +25 Kate Middleton s djecom Celebrity Kate Middleton prvi put napustila dom nakon povratka s operacije, poznati su i novi detalji o njezinu zdravstvenu stanju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene