uhvaćeni na špici

Ministar Beroš u šetnji sa suprugom pokazao koliki je kavalir, nju ni nemamo često priliku vidjeti!

Vili i Jasminka Beroš Vili i Jasminka Beroš Marko Lukunić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vili i Jasminka Beroš Vili i Jasminka Beroš Vili i Jasminka Beroš Vili Beroš - 1 Vili Beroš - 4 Vili Beroš - 5 Vili Beroš - 6 Andrej Plenković i Vili Beroš, Želim život Marija Rukavina,Vili Beros, Andrej Plenkovic, Gordan Jandrokovic, Želim život Vili Beroš - 2 +19 Vili i Jasminka Beroš Galerija

Vili i Jasminka Beroš prošetali su zagrebačkom špicom gdje su ih ulovili fotografi.

Ministar zdravstva Vili Beroš i njegova supruga Jasminka Beroš u braku su već 24 godine, no nju nemamo često priliku vidjeti u javnosti.

Sada su ih fotografi ulovili na popularnoj zagrebačkoj špici, kojom su prošetali držeći se za ruke, a dotjerana Jasminka plijenila je poglede u elegantnom kaputu s velikim krznenim ovratnikom.

Pogledaji ovo Vili Beroš - 1 Zanimljivosti Naš ministar zdravstva prošetao se špicom u ležernom izdanju, a jedan skupocjeni detalj na njemu ukrao je svu pažnju!

Prije nego što su ih snimili fotografi, par je očigledno bio u šopingu, a Vili je, kao pravi kavalir, nosio vrećice sa stvarima koje su kupili.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Pogledaji ovo Vili Beroš - 2 Celebrity Dobro raspoloženi Beroš sa suprugom je za šetnju iskoristio sunčan dan, a s njima je bilo i neodoljivo društvo!

Inače, Jasminka i Vili upoznali su se u Vinogradskoj bolnici, gdje je on radio, a vjenčali su se 2000. godine u zagrebačkoj crkvi sv. Katarine.

Zajedno su dobili dvoje djece, kćer Lauru i sina Adriana, dok Jasminka iz prvog braka ima i kćer Lanu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 3 +25 Kate Middleton s djecom Celebrity Kate Middleton prvi put napustila dom nakon povratka s operacije, poznati su i novi detalji o njezinu zdravstvenu stanju

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +25 Ella Dvornik - 2 Celebrity Ella Dvornik uhvaćena u prisnim trenucima s našim mladim producentom, držali su se i za ruke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene