Prolaznici su ih zaustavljali

Dobro raspoloženi Beroš sa suprugom je za šetnju iskoristio sunčan dan, a s njima je bilo i neodoljivo društvo!

Vili Beroš - 2 Vili Beroš - 2 Emica Elvedji/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Vili Beroš - 1 Vili Beroš - 5 Vili Beroš - 4 Vili Beroš - 3 Vili Beroš - 6 Vili Beroš - 2 Vili i Jasminka Beroš Vili i Jasminka Beroš Vili i Jasminka Beroš - 2 Vili i Jasminka Beroš - 1 +15 Vili i Jasminka Beroš Galerija

Ministar Vili Beroš iskoristio je sunčanu subotu za šetnju zagrebačkom špicom sa suprugom Jasminkom, par je bio dobro raspoložen te pričao s prolaznicima.

Ministar Vili Beroš uhvaćen je ove sunčane subote u šetnji zagrebačkom špicom sa suprugom Jasminkom Beroš.

Ona je nosila muško dijete u rukama što je raznježilo jednu prolaznicu koja se s njim pokušala poigrati, a Beroš je za to vrijeme komunicirao s građanima koji su sjedili na kavi.

Par je bio dobro raspoložen te se na fotografe nisu obazirali, a ministra inače nemamo priliku često vidjeti sa suprugom u javnosti.

Jasminka i Vili upoznali su se u Vinogradskoj bolnici, gdje je on radio, a vjenčali su se 2000. godine u zagrebačkoj crkvi sv. Katarine.

Roditelji su dvoje djece, kćeri Laure i sina Adriana, dok Jasminka iz prvog braka ima i kćer Lanu.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Aljoša Vučković - 6 Aljoša Vučković - 8 Aljoša Vučković - 5 Aljoša Vučković - 4 +13 Aljoša Vučković - 3 Nekad i sad Legendarni Ferata zbog teške se bolesti povukao u svoja četiri zida, a sada je viđen nakon dugo vremena!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Medančić Nataša Janjić - 5 Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić - 1 Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić - 2 +26 Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić - 3 Celebrity Naša glumica svom je zgodnom suprugu pripremila iznenađenje pa u opisu otkrila: ''Konačno smo vršnjaci!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene