kakav Moćan govor!

Naša glumica rasplakala Severinu porukom koju joj je uputila s pozornice: "Borimo se do kraja, ovo tebi posvećujem!"

Tihana Lazović Tihana Lazović Zvonko Pavic/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Lazović Slavko Sobin, Severina i Tihana Lazović Tihana Lazović Trifunović i Branislav Trifunović - 4 Slavko Sobin i Tihana Lazović - 2 Slavko Sobin i Tihana Lazović - 1 Tihana Lazović Tihana Lazović Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 2 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 1 +9 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 2 Galerija

Tihana Lazović osvojila je Zlatni studio za najbolju filmsku glumicu, a dok je preuzimala nagradu uputila je podršku Severini, koja je sjedila u publici.

Glumica Tihana Lazović osvojila je nagradu Zlatni studio za najbolju filmsku glumicu, za ulogu Tine u filmu "Samo kad se smijem".

Tihani je ovo prvi Zlatni Studio, a osvojila ga je za sjajnu rolu u potresnom filmu temeljenom na istinitom slučaju obiteljskog nasilja.

Prilikom preuzimanja nagrade, na pozornici je održala govor u kojem je spomenula Severinin slučaj.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Seve se oglasila nakon sudskog ročišta, poslala je hrabru i oštru poruku: "Prijave moje i prijave drugih žena koje su zavile u crno..."

"Severina, borimo se do kraja, nema druge, ovo tebi posvećujem", rekla je Lazović i rasplakala pjevačicu u publici, piše Jutarnji list.

Severina je na dodjelu došla u pratnji svoje majke Ane.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić Janica Kostelić Janica i Ivica Kostelić Janica i Ivica Kostelić +26 Janica Kostelić s djecom Celebrity Janica Kostelić snimljena s djecom i misterioznim muškarcem, zanimljivo je i što je navodno rekao dok su se šetali, odmah su krenula nagađanja

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Rimac Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić +25 Josipa Čulina i Josip Pleslić Celebrity Tko je bivši muž Josipe Rimac? Dok je ona drmala političkom scenom, on je vješto izbjegavao medije, a s njezinim padom nije se znao nositi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene