Wow!

O megajahti kojom Beyonce i Jay-Z obilaze našu obalu raspisali se svjetski mediji, evo prizora koji ostavljaju bez teksta!

Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 6 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 6 Grgo Jelavic/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 3 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 1 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 4 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 6 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 8 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 7 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 5 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 2 Jay-Z i Beyonce Jay-Z i Beyonce - 8 +14 Jay-Z i Beyonce - 7 Galerija

Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj plove na jahti vrijednoj 200 milijuna dolara, čije fotografije ostavljaju bez teksta.

Beyonce i Jay-Z odmaraju se na hrvatskoj obali koju obilaze luksuznom jahtom Faith, s koje uživaju u slikovitom pogledu, a o čemu su se raspisali i svjetski mediji.

Pogledaj i ovo Nova kuća Beyonce i Jay-Z-ja - 4 Spektakl! Poznati moćni par kupio kuću za 200 milijuna dolara, evo što sve ima najskuplja kuća ikada prodana u Kaliforniji!

40-godišnja pjevačica i njezin 52-godišnji suprug snimljeni su kako sjede za ručkom na gornjoj palubi megajahte, a s njima i njihovo troje djece, desetogodišnja Blue Ivy te petogodišnji blizanci Rumi i Sir. Njihove fotografije iz Hrvatske već su obišle svijet, a o odmoru su se raspisali i svjetski mediji poput Daily Maila

Svima je posebno zapela za oko jahta vrijedna gotovo 200 milijuna dolara, čiji najam stoji milijun i pol dolara, a vlasnik joj je Lawrence Stroll, suvlasnik Aston Martina u Formuli 1. Na njoj se nalazi bazen, beach klub, teretana, soba za masažu, ima sedam kabina, a napravljena je prije četiri godine. Na njoj radi 31 član posade, a može primiti 12 gostiju.

Koliko Beyonce i Jay-Z vole našu zemlju svjedoči i činjenica da su Hrvatsku posjetili 2009., 2011. i 2020. godine, a Beyonce je tada kod nas proslavila i 39. rođendan. Svjetski mediji otkrili su sve i o luksuznoj jahti na kojoj je slavni par tada boravio.

Radilo se o superjahti Lana, čiji tjedni najam stoji dva milijuna dolara i jedna je od najljepših jahti koje plove svijetom. Dugačka je 107 i viša od 13 metara, a sređena je u stilu najluksuznijih VIP hotela i dvorana. Najmoćniji glazbeni par na svijetu priuštio si je tada itekako luksuzno ljetovanje, baš kao i ove godine. 

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck +18 Ben Affleck i Jennifer Lopez Celebrity Fotografije Bena Afflecka nakon vjenčanja s Jennifer Lopez šokirale su javnost, jedva je držao oči otvorene poslije burnog slavlja!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez +25 Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldovu Georginu napali zbog haljine koju je obukla za crkvu, a za sve je kriv prorez: "Nije primjerno tako pokazivati pozadinu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene