Stari kao vino

Bivši Mister Hrvatske u rijetkom izlasku ponovno plijenio pažnju! Od svjetla reflektora davno je odstupio, a evo kako izgleda danas

Dino Bubičić Dino Bubičić Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Bubičić - 1 Dino Bubičić - 1 Dino Bubičić - 2 Dino Bubičić - 6 Dino Bubičić - 4 Dino Bubičić - 3 Dino Bubičić i Ivana Paris Dino Bubičić - 1 Dino Bubičić - 3 Dino Bubičić - 1 +8 Dino Bubičić - 3 Galerija

Bivši Mister Hrvatske Dino Bubičić stari kao vino, a mi smo se prisjetili njegova života nakon zavidne titule najljepšeg u Hrvatskoj.

Bivši Mister Hrvatske Dino Bubičić pomalo je postao zaboravljen nakon što je 2008. godine redovno punio medijske stupce svojim životom, ali prije nekoliko godina povukao se iz javnosti.

Pogledaj i ovo Dino Bubičić Još je zgodan! Domaći ljepotan skandalozne prošlosti dugo se nije pojavljivao u javnosti, a danas ga više nije lako prepoznati!

Nakon dugo vremena, Dino se pojavio u javnosti, a svojim je prisustvom uveličao božićnu modnu reviju Boudoira u Guvernerovoj palači u Rijeci.

Dino koji je nekoć i sam nosio brojne revije domaćih dizajnera, a javnost je svakodnevno zabavljao svojim privatnim životom i ženidbom s bivšom misicom Ivanom Paris koju je upoznao u reality showu ''Farma''.

Vjenčali su se u Puli studenom 2010. i zajedno dobili dvojicu sinova, Noela i Leonida, a razveli su se nakon devet godina braka.

Prije nego što je osvojio titulu mistera, Dino je bio 4 mjeseca u zatvoru zbog problema s narkoticima. O tadašnjem životnom periodu pisao je u knjizi "Od dilera do mistera", u kojoj je otkrio i detalje svoje veze s Vlatkom Pokos.

Danas, Dino je sjedokosi muškarac koji i dalje plijeni svojim izgledom i sjajnom figurom, a ovog je ljeta za In magazin otkrio i opterećuje li ga starenje.

''Slušam s vremena na vrijeme da muškarcima, odnosno meni, dobro stoji sijeda, ja je ne skrivam, genetski je tu i godine su napravile svoje, nosim se dobro s time i mislim da čak ima neki pozitivan efekt u svemu tome i da žene dobro gledaju na to, sa smiješkom'', kaže.

''Da, Dino je skoro 10 godina unazad otišao u pomorski svijet, na moru sam, radim, zadovoljan, sretan, ne provodim toliko vremena u Hrvatskoj koliko sam vani ali eto sve ima svoje prednosti i mane'', kaže.

Sinovi su mu danas centar svijeta, a razvod njega i Ivane na odgoj djece nije nimalo utjecao.

''Jedan ide u 6. razred, drugi ide u prvi, veliki su, vrijeme prolazi, od kad su oni došli na svijet mene nema u medijima toliko pa znači da je dosta vremena prošlo. Svako slobodno vrijeme provodim s njima i to je nešto nezamjenjivo, moja sadašnjost i budućnost, već to traje neko vrijeme da smo Ivana i ja razdvojeni i da sam ja sa njima i trenutno ne bih promijenio ništa jer mi je stvarno super u životu'', rekao je.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić +25 Magdalena Keškić Zanimljivosti Naša mlada navijačica zanimljivog izgleda privukla je pažnju u Katru, evo tko je djevojka koju na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 +27 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Celebrity Bivša predsjednica na Svjetskom prvenstvu došla bodriti i druge države, a od prepoznatljivih simbola Hrvatske ni sada nije odustala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene