Sjećate se njega?

Bivši Mister Hrvatske pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, evo kako danas izgleda!

Dino Bubičić - 2 Dino Bubičić - 2 Goran Kovačić/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Bubičić Dino Bubičić - 1 Dino Bubičić - 2 Dino Bubičić - 3 Dino Bubičić - 1 Dino Bubičić - 2 Dino Bubičić - 3 Dino Bubičić - 1 Dino Bubičić - 3 Dino Bubičić - 1 +6 Dino Bubičić i Ivana Paris Galerija

Dino Bubičić bio je Mister Hrvatske 2008. godine nakon čega je često punio medijske stupce svojim privatnim životom, no prije nekoliko godina povukao se iz javnosti i dugo ga nismo imali priliku vidjeti.

Jedinstvena revija "More mode" koja se za vikend održala nasred Bakarskog zaljeva okupila je brojne poznate Hrvate, a u masi se posebno istaknuo bivši Mister Hrvatske Dino Bubičić kojeg dugo nismo vidjeli u javnosti.

Pogledaj i ovo Dino Bubičić Još je zgodan! Domaći ljepotan skandalozne prošlosti dugo se nije pojavljivao u javnosti, a danas ga više nije lako prepoznati!

Dino koji je nekoć i sam nosio brojne revije domaćih dizajnera, ovaj put je sjedio u publici, a za ovu je prigodu obukao opuštenu crno-bijelu kombinaciju.

Našeg bivšeg mistera na prvi pogled baš i nije lako prepoznati, jer je tijekom godina posijedio, no zadržao je top formu iz dana najveće slave.

Dino je jedan od najpoznatijih hrvatskih mistera koji se ovom titulom okitio davne 2008. godine, a nakon toga je ostvario zavidnu manekensku karijeru. Medijske stupce punio je i svojim privatnim životom, posebice nakon što se oženio bivšom misicom Ivanom Paris koju je upoznao u reality showu "Farma".

Vjenčali su se u Puli studenom 2010. i zajedno dobili dvojicu sinova, Noela i Leonida, a razveli su se nakon devet godina braka.

Prije nego što je osvojio titulu mistera, Dino je bio 4 mjeseca u zatvoru zbog problema s narkoticima. O tadašnjem životnom periodu pisao je u knjizi "Od dilera do mistera", u kojoj je otkrio i detalje svoje veze s Vlatkom Pokos.

Kako je Dino izgledao dok je još žario i palio modnim pistama i koliko se od tada promijenio, pogledajte u galeriji.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone Sharon Stone - 5 Sharon Stone - 6 Sharon Stone - 1 +6 Sharon Stone - 2 Celebrity Legendarna glumica skinula se u toples u 65. godini i pokazala zašto već tri desetljeća nosi titulu seks-simbola!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tiggy Legge-Bourke - 1 Tiggy Legge-Bourke - 2 Tiggy Pettifer i princ Harry (Foto: Getty Images) Tiggy Legge-Bourke - 3 +1 Prinčevi William i Harry s princezom Dianom Zanimljivosti Princeza Diana umrla je vjerujući u veliku laž o svojem suprugu: "To je jedna od najbolje odigranih prevara u povijesti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene