Lako je vidjeti

Svi su uočili jednu promjenu na princezi koju zovu najtužnijom na svijetu, ide li stanje na bolje?

Princeza Charlene - 4 Princeza Charlene - 4 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlene - 1 Princeza Charlene - 2 Princeza Charlene - 3 Princeza Charlene - 5 Princeza Charlene - 6 Princeza Charlene od Monaka i princ Albert - 2 Princeza Charlene od Monaka i princ Albert - 1 Princ Albert i princeza Charlene s djecom - 4 Princ Albert i princeza Charlene s djecom - 3 Princ Albert i princeza Charlene s djecom - 2 +12 Princeza Charlene i princ Albert Galerija

Na nasmijanu princezu Charlene nismo navikli, a ovog joj puta osmijeh s lica nije uspio skinuti ni princ Albert.

Monegaška princeza Charlene povela je svoje sedmogodišnje blizance, princa Jacquesa i princezu Gabrielle, kao i nećakinju, kćerku princeze Caroline, Charlotte Casiraghi u božićno selo postavljeno u Monacu, gdje su zajedno upalili lampice.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene od Monaka i princ Albert Njen izraz lica sve govori Suprug najtužnije princeze izveo je dobro osmišljenu predstavu pred svima? Nakon glasina da žive odvojeno jedna stvar je posebno čudna!

Društvo im je pravio i princ Albert, a njegovo prisustvo nije kvarilo raspoloženje princezi Charlene.

Brojni su primijetili da je princeza cijelo vrijeme bila nasmijana i sretna, a oduševljenje je dijelila i njezina nećakinja Charlotte.

Osmijeh na licu Charlene nemamo priliku često vidjeti pa je zato ova pojava jako razveselila njezine obožavatelje.

Naime, Charlene inače prati nadimak ''najtužnije princeze na svijetu'', a ranije ove godine provela četiri mjeseca na liječenju u Švicarskoj, a od obitelji je sveukupno bila razdvojena godinu dana jer je prije toga osam mjeseci boravila u Južnoafričkoj Republici.

Za princa Alberta udala se 2011. godine, a na vjenčanju je plakala pa stoga na njihov brak javnost gleda s osudom.

Kako su ranije pisali vodeći francuski mediji, Albert je navodno pristao Charlene isplaćivati 12 milijuna eura godišnje kako bi se ponašala u skladu sa svojim kraljevskim dužnostima i pojavljivala se uz njega na važnim javnim događanjima. Na očajnički potez natjerale su ga glasine o njihovim bračnim problemima, koje je on nedavno opet razbuktao kada se na tradicionalnom "Balu ruža" pojavio bez supruge.

"Charlene je natjerala supruga da potpišu iznimno povjerljivi ugovor", pisao je francuski Voici, a sve je prokomentirao i izvor s kraljevskog dvora u Monaku.

"Naravno da princeza uživa brojne prednosti, ali gotovina joj nije zagarantirana. Prošla je kroz teško razdoblje, pa ima smisla da želi osigurati vlastite prihode", kazao je izvor za Daily Mail.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 +26 Rita Ora - 5 Celebrity Pojavila se prekrivena samo prozirnom mrežom i bez jednog odjevnog predmeta, a sve se vidjelo i naprijed i s leđa

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kuleš - 1 Mia Kuleš - 3 Mia Kuleš - 2 Ivo Štrkljević - 3 +32 Ivo Štrkljević - 1 Celebrity Evo kako su Mia i Ivo komentirali ljubomoru Maje Šuput, a imali su nešto poručiti i njezinu zlatnom gumbu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene