Opet nevolje?

A nedavno se činilo da ide na bolje: Princ Albert na tradicionalan bal stigao bez princeze Charlene

Princeza Charlene i princ Albert Princeza Charlene i princ Albert Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert na Balu ruža - 5 Princ Albert na Balu ruža - 4 Princ Albert na Balu ruža - 3 Princ Albert na Balu ruža - 2 Princ Albert na Balu ruža - 1 Princeza Charlene i princ Albert - 2 Princeza Charlene i princ Albert - 1 Princeza Charlene i princ Albert - 2 Princeza Charlene i princ Albert - 1 Princeza Charlene i princ Albert +8 Princeza Charlene i princ Albert Galerija

Pinceza Charlene ponovno je sve zabrinula nakon što se nije pojavila na tradicionalnom ''Balu ruža'' i okupljanju cijele monegaške kraljevske obitelji.

Princeza Charlene u posljednje se vrijeme trudila pojavljivati na svim važnim monegaškim događanjima, a ona i suprug Albert čak su i razmijenili neočekivani poljubac pred fotografima za koji mnogi misle da je bio prisiljen, a ne prikaz međusobne ljubavi.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene od Monaka i princ Albert Njen izraz lica sve govori Suprug najtužnije princeze izveo je dobro osmišljenu predstavu pred svima? Nakon glasina da žive odvojeno jedna stvar je posebno čudna!

Međutim, najtužnija princeza ponovno je sve zabrinula jer se nije pojavila na tradicionalnom ''Balu ruža'' na kojem se i svake godine okuplja cijela monegaška kraljevska obitelj.

Princ Albert na okupljanje je stigao sa sestrom, princezom Caroline, a Charlene nije bilo ni traga. Društvo im je pravila njezina kći Charlotte Casiraghi, a u dvorani su bili i ostali kraljevski članovi obitelji.

''Bal ruža'' tradicionalno se održava još od 1954. godine kad je organizatorica i domaćin bala bila holivudska diva Grace Kelly. Bal često služi za okupljanje kraljevskih obitelji te poznatih osoba, a pažnju na balu uvijek je krala i poznata unuka Grace, Charlotte Casiraghi koja se 2019. godine udala za filmskog producenta Dimitrija Rassama.

Podsjetimo, Charlene i princ Albert vjenčali su se 2011. godine i zajedno imaju sedmogodišnje blizance Jacquesa i Gabrielle. Glasine o bračnim problemima prate ih od samog početka, jer je poznato da se Charlene udala u suzama, nakon što je doznala za Albertovo izvanbračno dijete, a zbog toga je prati nadimak najtužnije princeze na svijetu.

Charlene je četiri mjeseca provela na liječenju u Švicarskoj. Od obitelji je sveukupno bila razdvojena godinu dana, jer je prije toga osam mjeseci boravila u Južnoafričkoj Republici.

Rekla je kako je njezin oporavak bio dug i jako bolan, a sad je sretna što ponovno može provoditi vrijeme sa svojom obitelji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton i James Matthew - 7 Pippa Middleton i James Matthew - 3 Pippa Middleton i James Matthew - 2 Pippa Middleton i James Matthew - 1 +15 Pippa Middleton i James Matthew - 4 Celebrity Još jedna beba u kraljevskoj obitelji! Mlađa sestra Kate Middleton postala majka djevojčice

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 4 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 3 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 2 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 1 +25 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 5 Celebrity Pogledajte prve fotografije Beckhamovih u Hrvatskoj: Victoria i David gliserom otplovili na nepoznatu lokaciju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene