Kamere sve zabilježile

Princ Albert lijepom gestom izmamio osmijeh na lice svojoj Charlene, a o njegovoj očajničkoj odluci svi šuškaju

Princeza Charlene od Monaka i princ Albert - 1 Princeza Charlene od Monaka i princ Albert - 1 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlene od Monaka i princ Albert - 2 Princeza Charlene od Monaka i princ Albert - 3 Princeza Charlene od Monaka i princ Albert - 1 Princ Albert i princeza Charlene s djecom - 4 Princ Albert i princeza Charlene s djecom - 2 Princeza Charlene i princ Albert Princeza Charlene i princ Albert - 2 Princeza Charlene i princ Albert - 1 Princeza Charlene i princ Albert - 3 Princeza Charlene i princ Albert - 1 +8 Princeza Charlene i princ Albert Galerija

Princ Albert poljubio je princezu Charlene u javnosti nakon dugo vremena, i to pred objektivima koji su popratili njihov zajednički izlazak.

Princeza Charlene i Albert II. od Monaka pojavili su se zajedno u šarmantnom francuskom gradiću Peilleu, a mnogi su ostali iznenađeni prinčevom gestom pažnje prema svojoj supruzi, koju je nakon dugo vremena nježno poljubio u obraz.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene od Monaka Malo je bio zbunjen Na ovakvo ponašanje najtužnije princeze na svijetu nismo navikli, evo što je izvodila i time zatekla čak i svog supruga!

To je izmamilo osmijeh na lice princeze, koja nosi i nadimak "najtužnije princeze na svijetu", a sve su to popratili i fotografi koji su se tamo našli.

Kako su ranije pisali vodeći francuski mediji, Albert je navodno pristao Charlene isplaćivati 12 milijuna eura godišnje kako bi se ponašala u skladu sa svojim kraljevskim dužnostima i pojavljivala se uz njega na važnim javnim događanjima. Na očajnički potez natjerale su ga glasine o njihovim bračnim problemima, koje je on nedavno opet razbuktao kada se na tradicionalnom "Balu ruža" pojavio bez supruge.

"Charlene je natjerala supruga da potpišu iznimno povjerljivi ugovor", pisao je francuski Voici, a sve je prokomentirao i izvor s kraljevskog dvora u Monaku.

"Naravno da princeza uživa brojne prednosti, ali gotovina joj nije zagarantirana. Prošla je kroz teško razdoblje, pa ima smisla da želi osigurati vlastite prihode", kazao je izvor za Daily Mail.

Charlene je ranije ove godine provela četiri mjeseca na liječenju u Švicarskoj, a od obitelji je sveukupno bila razdvojena godinu dana jer je prije toga osam mjeseci boravila u Južnoafričkoj Republici.

Za princa Alberta udala se 2011. godine, a na vjenčanju je plakala, pa od tada slovi kao najtužnija princeza na svijetu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 2 Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 3 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević - 2 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević - 4 +25 Ivana Mišerić - 4 Celebrity Nives Celzijus i Ivana Mišerić objavile video u kojem se nježno ljube, baš su se prepustile jedna drugoj!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić +7 Maja Bajamić Celebrity Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene