Pridružila im se i djeca

Kiseli osmijeh najtužnije princeze opet je zabrinuo javnost, jesu li ovi prizori potvrdili očajnički potez njezina supruga?

Princeza Charlene Princeza Charlene Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene s djecom - 3 Princ Albert i princeza Charlene s djecom - 2 Princ Albert i princeza Charlene s djecom - 4 Princeza Charlene Princeza Charlene i princ Albert Princeza Charlene i princ Albert - 2 Princeza Charlene i princ Albert - 2 Princeza Charlene i princ Albert Princeza Charlene i princ Albert Princeza Charlene +3 Princeza Charlene od Monaka - 3 Galerija

Princeza Charlene, princ Albert i njihovi blizanci Gabriella i Jacques prisustvovali su tradicionalnom pikniku "U Cavagnetu" u Monaku.

Monegaška kraljevska obitelj nije propustila tradicionalni godišnji piknik "U Cavagnetu", a za tu su se prigodu svi posebno dotjerali.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene Novi izlazak u javnost Prvi put nakon 2019. godine princeza Charlene pojavila se na prestižnom događanju u društvu supruga Alberta

Najviše pažnje plijenila je princeza Charlene, koja se na događaju pojavila u bijeloj čipkastoj haljini, nalik vjenčanici, a u rijetkom izlasku sa suprugom princom Albertom jedva je uspjela razvući kiseli osmijeh.

Pridružili su im se i njihovi blizanci, sedmogodišnji Gabriella i Jacques, koji su oduševili javnost u usklađenim izdanjima nakon što se Charlene prije nekoliko dana na Instagramu požalila da je mala princeza sebi i bratu ošišala kosu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Kako su ranije pisali vodeći francuski mediji, Albert je navodno pristao Charlene isplaćivati 12 milijuna eura godišnje kako bi se ponašala u skladu sa svojim kraljevskim dužnostima i pojavljivala se uz njega na važnim javnim događanjima. Na očajnički potez natjerale su ga glasine o njihovim bračnim problemima, koje je on nedavno opet razbuktao kada se na tradicionalnom "Balu ruža" pojavio bez supruge.

"Charlene je natjerala supruga da potpišu iznimno povjerljivi ugovor", pisao je francuski Voici, a sve je prokomentirao i izvor s kraljevskog dvora u Monaku.

"Naravno da princeza uživa brojne prednosti, ali gotovina joj nije zagarantirana. Prošla je kroz teško razdoblje, pa ima smisla da želi osigurati vlastite prihode", kazao je izvor za Daily Mail.

Charlene je ranije ove godine provela četiri mjeseca na liječenju u Švicarskoj, a od obitelji je sveukupno bila razdvojena godinu dana jer je prije toga osam mjeseci boravila u Južnoafričkoj Republici.

Za princa Alberta udala se 2011. godine, a na vjenčanju je plakala, pa od tada slovi kao najtužnija princeza na svijetu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Rowland - 12 Kelly Rowland - 13 Kelly Rowland - 14 Kelly Rowland - 15 +15 Kelly Rowland - 11 Celebrity Bivšu članicu benda koji je nekad žario i palio dugo nismo vidjeli, zanosnu figuru izložila je na plaži

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Žaja - 5 Mia Žaja - 3 Mia Žaja - 6 Mia Žaja - 7 +22 In Magazin: Mia Žaja - 7 Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica pohvalila se novom ulogom u svom životu, sve su otkrile fotografije koje je objavila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene