Baš lijepo!

Jedna od najljepših Hrvatica pohvalila se novom ulogom u svom životu, sve su otkrile fotografije koje je objavila!

Mia Žaja Mia Žaja Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Žaja - 5 Mia Žaja - 3 Mia Žaja - 6 Mia Žaja - 7 In Magazin: Mia Žaja - 7 In Magazin: Mia Žaja - 8 In Magazin: Mia Žaja - 9 In Magazin: Mia Žaja - 10 In Magazin: Mia Žaja - 11 In Magazin: Mia Žaja - 12 +16 Mia Žaja - 1 Galerija

Mia Žaja pohvalila se na svojoj priči na Instagramu preslatkom fotografijom novorođene kćerkice Eline, koju je dobila sa suprugom Filipom.

Bivša Miss Universe Hrvatske Mia Žaja rodila je prekrasnu djevojčicu Elinu, a sretnom vijesti pohvalila se na svojoj priči na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Mia Žaja Lijepa vijest! Prije pet godina ponijela je titulu najljepše Hrvatice, a sada se pohvalila da čeka drugo dijete!

Riječ je o dvije fotografije, od kojih je na prvoj malena zamotana u dekicu te poruka: "Koliko te volimo Elina", dok na drugoj fotki bezbrižno spava u krevetiću: "Dobrodošla Elina".

Fotografije možete pogledati OVDJE.

Mia je u sretnom braku sa suprugom Filipom Žajom, kojem je sudbonosno "da" izrekla prošle godine u rujnu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Žaja 💍 (@miazaja_)

Da je Filip njezin čovjek iz snova, znala je čim ga je ugledala.

''Ja sam to znala odmah. To je prvi čovjek na ovom svijetu kojeg sam upoznala i znala sam od tog trenutka da želim s njim zapravo sve. Ne mogu reći da mi je trebalo neko određeno vrijeme, onaj tren kad smo se upoznali, to je bilo to'', rekla je za IN magazin.

A koja je tajna uspješnog braka s obzirom na to da sa suprugom Filipom, uz ljubavne, dijeli i poslovne obveze?

''Ja mu pomažem u njegovom biznisu, on meni u mojem, ostvarujemo se, ali volimo imati odvojeno vrijeme i bez jedno drugoga, i mislim da je to ključ uspjeha'', kaže.

Ispričala je i kako podnosi trudnoću:

"Pa dobro podnosim, stvarno nisam očekivala da će mi biti tako jednostavno, zahvalna sam Bogu jako zbog toga. Osjećam se super, nemam nikakve tegobe, nikakve bolove i samo čekam da mala dođe.''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Jelušić Ana Jelušić Ana Jelušić (Foto: Instagram) Ana Jelušić i Travis Black (Foto: Instagram) +6 Ana Jelušić i Travis Black (Foto: Instagram) Celebrity Ana Jelušić iznenadila objavom rijetke fotografije u bikiniju, pa oduševila figurom za koju su zaslužne godine treniranja!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Lucije Šarić i Marka Lončareka, Mate Bulić Vjenčanje Lucije Šarić i Marka Lončareka, Sandra Afrika Vjenčanje Lucije Šarić i Marka Lončareka; Mate Bulić Vjenčanje Lucije Šarić i Marka Lončareka, Mate Bulić +3 Vjenčanje Lucije Šarić i Marka Lončareka, Sandra Afrika Celebrity Kćeri jednog od najbogatijih Hrvata na svadbi zapjevali Mate Bulić i Sandra Afrika, snimke osvanule na društvenim mrežama

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene