nije uvijek bila plavuša!

Vlatka Pokos slavi 54. rođendan, u našoj galeriji možete pogledati kako se mijenjala kroz godine

Vlatka Pokos - 8 Vlatka Pokos - 8 Jurica Galoic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 10 Vlatka Pokos - 7 Vlatka Pokos - 8 Vlatka Pokos - 9 Vlatka Pokos - 12 Vlatka Pokos - 11 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 6 Vlatka Pokos - 5 Vlatka Pokos - 1 +20 Vlatka Pokos - 4 Galerija

Vlatka Pokos slavi 54. rođendan, a u bogatoj galeriji pogledajte kako se mijenjala od mladosti do danas.

Naša bivša televizijska voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos slavi svoj 54. rođendan.

Hrvatskoj javnosti poznata je još od 80-ih godina, a tijekom života okušala se u mnogo uloga.

Pogledaji ovo Vlatka Pokos - 3 Celebrity Vlatka Pokos ponovno se odselila iz Lijepe Naše, evo gdje sada radi: "Nisam u Hrvatskoj, hvala Bogu"

No, od samih početaka često je bila tema zbog svoje prirodne ljepote. Iako je danas poznata kao plavuša, Vlatka je nekoć bila brineta, a u našoj galeriji možete vidjeti kako se mijenjala kroz godine.

Stoji li Vlatki bolje plava ili smeđa kosa?

  • Smeđa
  • Plava

Ukupno glasova:

Kad se probila na scenu, Pokos je radila kao pjevačica grupe Srebrna krila, s kojom je punih pet godina nastupala diljem Hrvatske, ali i Europe. Proslavila se pjesmom "Na modrom nebu iznad Zagreba".

Nakon toga odlučila je da želi pokušati sama i izbacila je vlastite pjesme "Metak", "Ne tražim ništa" i "Potroši sve".

Pogledaji ovo Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos otišla iz Hrvatske pa ipak objavila novost koju nitko nije očekivao: "Ma bravo!"

Zatim se pronašla i u voditeljskim vodama te smo je mogli gledati i na Novoj TV, a onda je napisala u knjigu "Život u raju", u kojoj je otkrila detalje iz svoje intime.

Pogledaji ovo Vlatka Pokos Celebrity Pokos odbrusila hejterima nakon vijesti da se vraća na glazbenu scenu: "Ja sam jedna od ikona tog vremena, čemu čuđenje?"

Od 2004. do 2007. godine bila je u braku s Josipom Radeljakom, po čemu su je mnogi zapamtili, a onda se odselila u Kanadu. Potom se vratila u Hrvatsku, ali posljednjih mjeseci piše se da sada živi u Irskoj.

''Moj plan nikada nije bio ostati trajno u Hrvatskoj jer za mene u Hrvatskoj normalnog života nema i nikad ga neće biti. Na Zapadu sam puno sretnija što ne znači da prilikom posjeta ne uživam u svemu onom što u Hrvatskoj volim; to su moji prijatelji, Zagreb i moja najdraža Dalmacija'', priznala je jednom prilikom.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 +28 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 12 Vlatka Pokos - 11 Vlatka Pokos - 10 Vlatka Pokos - 9 +26 Vlatka Pokos - 8 Celebrity Vlatka Pokos o muškarcima koji joj prilaze: ''Opsjedaju me puno mlađi, sanjaju o meni od srednje škole''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene