slažete li se s njom?

Pokos odbrusila hejterima nakon vijesti da se vraća na glazbenu scenu: "Ja sam jedna od ikona tog vremena, čemu čuđenje?"

Vlatka Pokos Vlatka Pokos Instagram/Screenshot 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 5 Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +18 Vlatka Pokos, 2006. godina Galerija

Vlatka Pokos odgovorila je na negativne komentare o svojem nastupu na Megadance partyju te je poručila da je ona ikona 90-ih.

Naša bivša televizijska voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos najavila je na društvenim mrežama nastup na Megadance partyju 9. veljače u Areni Zagreb, koji će okupiti brojne izvođače hrvatske dance scene 90-ih

Vijest je obradovala obožavatelje, koji još dobro pamte njezine hitove iz 90-ih, no bilo je i negativnih komentara, a Vlatka se sada još jednom o svemu oglasila na svojem profilu na Instagramu.

"Mediji se čudom čude što ću nastupiti u Areni Zagreb 9. veljače, iako sam, bez lažne skromnosti, jedna od ikona tog vremena! I iako je to već nekoliko puta najavljeno u medijima! Glupost je doista bezgranična. 'Metak' i 'Ne tražim ništa' bili su mega hitovi, i ponosno mogu reći, još uvijek su! Stoga, čemu čuđenje? Prikupljanje lajkova, mrziteljskih komentara i dovođenje javnosti u zabludu da se vraćam na glazbenu scenu?" započela je Vlatka, uz video na kojem joj vizažist pudra dekolte.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

"NE, ne vraćam se na glazbenu scenu, niti se vraćam u Hrvatsku. Uvijek ću rado gostovati na ovakvim projektima i uvijek ću se vraćati uživati u svemu onom što u domovini volim. Tamo imam drage prijatelje i moje najdraže more na svijetu! A za sve one koji se zlobno pitaju mogu li se još uvijek razgolititi, imam poruku: DA, mogu! Bez kompleksa, photoshopa, umjetnog nosa, napumpanih usana, grudi i umjetne kose. Bez botoksa i filera. Sve je na meni prirodno i autentično. Pokoja borica više i to je sve! Moja figura je još uvijek mladenačka i izaziva zavidne i glupe komentare", nastavila je Vlatka.

"Mrzitelji neka mrze, mediji neka, kao i obično pišu gluposti, a svi oni koji se bez predrasuda žele zabaviti i prisjetiti nekih zdravijih i prirodnijih vremena, neka dođu na Megadance party u Arenu Zagreb 9. veljače!!! Bit će ludo!!! Evo malo zafrkancije sa snimanja prošle godine! Voli vas vaša neshvaćena i progonjena zvjezdica!", poručila je Vlatka.

Je li Vlatka Pokos domaća glazbena ikona 90-ih?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Osim Vlatke na koncertu će nastupiti i brojni domaći glazbenici kao što su Sandi Cenov, Albina, Ella, grupa Denis & Denis, Ivana Banfić, Alka Vuica, Tony Cetinski, Neno Belan, Franka Batelić i mnogi drugi.

Pogledaji ovo Vlatka Pokos - 3 Celebrity Vlatka Pokos ponovno se odselila iz Lijepe Naše, evo gdje sada radi: "Nisam u Hrvatskoj, hvala Bogu"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Ines de Ramon - 5 Brad Pitt i Ines de Ramon - 7 Brad Pitt i Ines de Ramon - 6 Brad Pitt i Ines de Ramon - 4 +25 Brad Pitt i Ines de Ramon - 3 Celebrity Već svi znaju da je ludo zaljubljen u nju, ali od nečeg se u javnosti i dalje strogo suzdržavaju

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Peter Bogdanovich - 1 Peter Bogdanovich - 2 Peter Bogdanovich - 3 Peter Bogdanovich - 4 +27 Peter Bogdanovich - 5 Zanimljivosti Oženio se sestrom bivše djevojke, a onda se dogodila tragedija čiji su detalji i danas pravi misterij

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene