Sve češće izlaze

Već svi znaju da je ludo zaljubljen u nju, ali od nečeg se u javnosti i dalje strogo suzdržavaju

Brad Pitt i Ines de Ramon - 5 Brad Pitt i Ines de Ramon - 5 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Ines de Ramon - 5 Brad Pitt i Ines de Ramon - 7 Brad Pitt i Ines de Ramon - 6 Brad Pitt i Ines de Ramon - 4 Brad Pitt i Ines de Ramon - 3 Brad Pitt i Ines de Ramon - 2 Brad Pitt i Ines de Ramon - 1 Brad Pitt i Ines de Ramon - 19 Brad Pitt i Ines de Ramon - 18 Brad Pitt i Ines de Ramon - 17 +19 Brad Pitt i Ines de Ramon - 16 Galerija

Brad Pitt i njegova djevojka Ines de Ramon sve se više zajedno pojavljuju u javnosti, ali na jednu stvar još paze kada vide fotografe.

Holivudski miljenik Brad Pitt već dvije godine uživa u ljubavi s 30 godina mlađom Ines de Ramon. Iako su isprva skrivali svoju vezu, za njih se brzo pročulo, a tek su se u posljednje vrijeme češće počeli pojavljivati u javnosti.

Sada su zajedno uhvaćeni u galeriji Gagosian na Beverly Hillsu nakon što su pogledali izložbu ''Moneyball'' Bennetta Millera.

Unatoč tome što svi znaju za njih, Brad i Ines i dalje se od nečega u javnosti suzdržavaju, a to je držanje za ruke i bliski susreti. Tako su i ovog puta hodali odvojeno, ali paparazzi su ih ipak uspjeli uhvatiti u istom kadru prilikom izlaska iz galerije.

Zadnji put zajedno su izašli početkom prosinca kad je Brad slavio 60. rođendan. Par je prvo slavio u Los Angelesu, a potom u Parizu gdje su otputovali da obilježe Pittovu veliku godišnjicu.

Glumca i njegovu 30 godina mlađu partnericu prvi se put počelo povezivati u studenom 2022. godine. Na crvenom tepihu kao par još nisu napravili premijeru, a mnogi smatraju da bi do toga uskoro moglo doći s obzirom na to da su zajedno već bili i na nekoliko romantičnih putovanja i druženja s obitelji. U razgovoru za Daily Mail bliski izvor otkrio je da je Brad upoznao Ines s većinom od svoje šestero djece koje ima s bivšom suprugom Angelinom Jolie, a međusobno su si navodno bili i velika utjeha nakon njihovih bračnih razvoda.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 +25 Vlatka Pokos - 1 Celebrity Vlatka Pokos otišla iz Hrvatske pa ipak objavila novost koju nitko nije očekivao: "Ma bravo!"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mandžukić Mario Mandžukić Poznati na utakmici Hrvatske i Mađarske u vaterpolu - 3 Poznati na utakmici Hrvatske i Mađarske u vaterpolu - 4 +13 Mario Mandužikuć (Foto: Instagram) Zanimljivosti Mandžukić svoju partnericu vješto skriva od javnosti više od 17 godina, pogledajte njihove rijetke zajedničke fotografije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene