Nove ekskluzivne fotke!

Brad Pitt svoju 30 godina mlađu curu više ne skriva, a njezin postupak pokazuje da se ona odlično snašla u ulozi djevojke miljenika Hollywooda!

Brad Pitt i Ines de Ramon - 8 Brad Pitt i Ines de Ramon - 8 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Ines de Ramon - 19 Brad Pitt i Ines de Ramon - 16 Brad Pitt i Ines de Ramon - 15 Selfie Brada Pitta i Ines de Ramon Brad Pitt i Ines de Ramon - 12 Brad Pitt i Ines de Ramon - 9 Brad Pitt i Ines de Ramon - 5 Brad Pitt i Ines de Ramon - 4 Brad Pitt i Ines de Ramon - 3 Brad Pitt i Ines de Ramon - 2 +20 Brad Pitt i Ines de Ramon - 1 Galerija

Brad Pitt proslavio je svoj 60. rođendan u društvu djevojke Ines de Ramon, par je prvi put viđen u javnosti nakon godinu dana veze.

Glumac Brad Pitt i njegova djevojka Ines de Ramon konačno su viđeni zajedno u javnosti, a izlaskom na romantičnu večeru povodom Bradovog 60. rođendana potvrdili su da su itekako zaljubljeni.

Ines i Brad uhvaćeni su po izlasku iz jednog restorana u Los Angelesu, a kad se pročulo da su tamo, nekolicina fanova i brdo paparazza dočekali su ih ispred ulaza gdje ih je čekao i automobil.

Golupčiće to nije ništa zbunilo već su dobro raspoloženi pozdravili sve okupljene, Ines je sa sobom nosila i balon te mahnula fanovima, a Brad je ponosan i nasmijan ispratio svoju partnericu do vrata automobila. Ines se, sudeći po fotografijama, odlično snašla kao njegova djevojka te je prihvatila da Brad za sobom vuče horde fanove koje ga prate u stopu, a koje je ona srdačno odlučila pozdraviti. 

Dok su odlazili, par je viđen kako sa sobom nosi i brojne poklone među kojima je bilo puno slika, a jedan od gostiju nosio je i njihov uokvireni selfie na kojima Brad i Ines rade popularni ''duckface''. Sve to možete vidjeti u našoj galeriji. 

Prije toga, Brad je odlučio Ines povesti i u grad ljubavi pa su ih tako paparazzi uhvatili dok su pristigli u hotel s pet zvjezdica. Strani mediji pišu kako par iz hotela nije izlazio, a na Bradov rođendan ujutro je stigla i pošiljka balona u obliku broja 60.

Glumca i njegovu 30 godina mlađu partnericu prvi se put počelo povezivati u studenom 2022. godine. Na crvenom tepihu kao par još nisu napravili premijeru, a mnogi smatraju da bi do toga uskoro moglo doći s obzirom na to da su zajedno već bili i na nekoliko romantičnih putovanja i druženja s obitelji. U razgovoru za Daily Mail bliski izvor otkrio je da je Brad upoznao Ines s većinom od svoje šestero djece koje ima s bivšom suprugom Angelinom Jolie, a međusobno su si navodno bili i velika utjeha nakon njihovih bračnih razvoda.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac +13 Mate Rimac Celebrity Pogledajte kako je Mate Rimac ispratio svoju čistačicu u mirovinu, priredio joj je oproštaj za pamćenje!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Radman Vanessa Radman i Danijela Martinović Vanessa Radman Vanessa Radman +12 Vanessa Radman Nekad i sad Kamo je nestala jedna od naših najljepših glumica? Nakon teške ozljede odselila se iz Hrvatske, a uslijedio je još jedan bolan udarac!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene