opet sretan!

Brad Pitt napokon u prvoj ozbiljnoj vezi poslije razvoda od Angeline Jolie, evo čime je potvrdio svoju novu ljubav!

Brad Pitt i Ines de Ramon Brad Pitt i Ines de Ramon Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Ines de Ramon Brad Pitt i Ines de Ramon - 5 Brad Pitt i Ines de Ramon - 6 Brad Pitt i Ines de Ramon Brad Pitt i Ines de Ramon Brad Pitt i Ines de Ramon - 4 Brad Pitt i Ines de Ramon - 3 Brad Pitt i Ines de Ramon - 2 Brad Pitt i Ines de Ramon - 1 Brad Pitt i Ines de Ramon +20 Brad Pitt - 1 Galerija

Brad Pitt počeo je predstavljati Ines de Ramon kao svoju djevojku, a bliski izvori govore da dvojac izgleda jako sretno zajedno.

Brad Pitt već je nekoliko mjeseci u vezi s 30 godina mlađom djevojkom Ines de Ramon, a sada ju je konačno tako i nazvao i time potvrdio njihovu ljubav.

Iako za medije nisu još ništa potvrdili, bliski izvori koji se kreću u njihovim krugovima rekli su da je situacija doista ozbiljna.

''Ovo je Bradova prva prava veza od razvoda'', rekao je izvor za People.

''Predstavlja je kao svoju djevojku. Ines ga veoma veseli'', dodao je bliski izvor.

Dvojac je u posljednjem izlasku zajedno bio na 12. godišnjici Art+Film gala večeri u Los Angelesu.

''Uživaju u međusobnom društvu i lijepo su se proveli zajedno na gala večeri'', rekao je izvor.

Par nije pozirao za zajedničke fotografije na događaju, ali su izgledali zaljubljeno, smijali se i šalili sa svima oko sebe, rečeno je.

Ines i Brad uskoro će proslaviti prvu godišnjicu veze, a prvi put su se romantično povezali u studenom 2022. godine.

Na crvenom tepihu kao par još nisu napravili premijeru, a mnogi smatraju da bi do toga uskoro moglo doći s obzirom na to da su zajedno već bili i na nekoliko romantičnih putovanja i druženja s obitelji. U razgovoru za Daily Mail bliski izvor otkrio je da je Brad upoznao Ines s većinom od svoje šestero djece koje ima s bivšom suprugom Angelinom Jolie, a međusobno su si navodno bili i velika utjeha nakon njihovih bračnih razvoda.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sejo Kalač Sejo Kalač +0 Sejo Kalač Celebrity Regija ga pamti po velikim hitovima, no zbog alkohola je posrnuo: Što se dogodilo s pjevačem čije se pjesme i danas vrte po domaćim klubovima?

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Elettra Lamborghini - 7 Elettra Lamborghini - 6 Elettra Lamborghini - 5 Elettra Lamborghini - 4 +21 Elettra Lamborghini - 3 Celebrity Svi su samo čekali da odvezani bikini klizne s oblina nasljednice automobilskog carstva, a nadimak koji je dobila govori sve o njezinu ponašanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene