nije ga briga što misli jolie

Brad Pitt se odlučio na novi korak u vezi s 30 godina mlađom djevojkom, bliski izvor otkrio i druge detalje

Brad Pitt i Ines de Ramon Brad Pitt i Ines de Ramon Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt - 1 Brad Pitt i Ines de Ramon Brad Pitt i Ines de Ramon Brad Pitt i Ines de Ramon - 6 Brad Pitt i Ines de Ramon - 5 Brad Pitt i Ines de Ramon - 4 Brad Pitt i Ines de Ramon - 3 Brad Pitt i Ines de Ramon - 2 Brad Pitt i Ines de Ramon - 1 Brad Pitt i Ines de Ramon +19 Ines de Ramon i Paul Wesley Galerija

Brad Pitt navodno se odlučio na novi korak u vezi s novom djevojkom Ines de Ramon.

Brad Pitt je bio velika potpora svojoj novoj djevojci Ines de Ramon dok je prolazila kroz razvod od bivšeg Paula Wesleya i nije ga briga što njegova bivša supruga Angelina Jolie misli o njegovoj novoj vezi, pišu strani mediji.

Pogledaj i ovo Brad Pitt i Ines de Ramon opet sretan! Brad Pitt napokon u prvoj ozbiljnoj vezi poslije razvoda od Angeline Jolie, evo čime je potvrdio svoju novu ljubav!

59-godišnji glumac koji je još uvijek usred svoje bitke za razvod i skrbništvo s Angelinom Jolie ne odvaja se od svoje nove djevojke, a navodno se već odlučio i na sljedeći korak.

Bliski izvor za Daily Mail je otkrio da je Brad sada upoznao Ines s većinom svojih šestero djece koje ima s bivšom Angelinom, dok je detaljno opisao kako su on i njegova nova partnerica jedno drugom bili izvor podrške nakon svojih razvoda.

Inesin bivši suprug, zvijezda ''Vampirskih dnevnika'' Paul Wesley službeno je podnio zahtjev za razvod 17. veljače, pet mjeseci nakon što je njihov razvod potvrdio glasnogovornik.

''Odluka o razlazu je obostrana i dogodila se prije pet mjeseci. Zahtijevaju privatnost u ovom trenutku'', izjavio je predstavnik u rujnu.

Paul se sam zastupa u razvodu i naveo je u svojem zahtjevu da je njihov četverogodišnji brak raskinut zbog nepomirljivih razlika.

Ines i Paul nemaju djece pa je vjerojatno da će se njihov razvod pokazati mnogo manje kompliciranim od Bradovog.

Ali, rekao je izvor, Brad dobiva dosta podrške od Ines tijekom svoje tekuće pravne bitke s Angelinom, čak i dok se slavna zdravstvena trenerica nosi s raspadom vlastitog braka.

''Ines čini isto za Brada koji se, nažalost, još uvijek nosi sa svojim neurednim razvodom od Angie. Zapravo su se zbližili zbog svojih razvoda i prilično su ozbiljni. Upoznala je većinu njegove djece'', dodao je izvor misleći na Maddoxa, Paxa, Zaharu, Shiloh, Knoxa i Vivienne. Bradova veza s Angie bila je katastrofa visokog profila, a s Ines je sasvim suprotno. Ona je nula drama i vrlo skromna.'',  podijelio je glumčev blizak prijatelj.

Što se tiče onoga što bi Angelina mogla reći o romansi Brada i Ines, izvor inzistira na tome da glumca nije briga što ona misli o njegovoj vezi.

''Naročito ga nije briga što Angie misli. Zapravo želi da ona zna da je sretan s nekom drugom.''

Brad i Ines tek su nekoliko mjeseci zajedno, ali se bez problema pojavljuju u javnosti te ne skrivaju svoju novu romansu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju La Zarra La Zarra - 1 La Zarra - 2 La Zarra - 3 +1 La Zarra - 4 Zanimljivosti Let 3 dobio opasnu konkurenciju: Fanovi Eurosonga poludjeli su za predstavnicom Francuske, već joj predviđaju i pobjedu!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 6 +28 Ivana Knoll - 7 Celebrity Ivana Knoll polugola hrabro prošetala hladnim ulicama Londona, građani i turisti snimali je mobitelima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene