Baš kao Benjamin Button!

Zbog novih fotki Brada Pitta nitko ne vjeruje da će uskoro proslaviti 60. rođendan, izgleda kao da stari unazad!

Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 3 Brad Pitt - 4 Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 7 Brad Pitt - 6 Brad Pitt - 4 Brad Pitt - 3 +19 Brad Pitt - 5 Galerija

Brad Pitt postao je tema svjetskih medija nakon što su se u javnosti pojavile njegove najnovije fotografije zbog kojih se nitko ne može načuditi kako mladoliko izgleda.

Jedna od najpoznatijih filmskih uloga Brada Pitta je ona Benjamina Buttona u istoimenom hit-filmu, u kojem je utjelovio čovjeka koji stari unazad, a mnogi bi se složili kako je to glumčev slučaj i u stvarnom životu.

Mnogi su takvog mišljenja nakon što su se pojavile Bradove nove fotografije, na kojima izgleda kao da je u 30-ima nitko ne bi rekao da će 18. prosinca proslaviti 60. rođendan. Brad na spomenutim fotografijama pozira sa svojim novim motociklom, koji je ostao u sjeni njegova mladolikog izgleda. Na sebi nosi bijelu mjaicu, bež hlače i sunčane naočale, a motor kojim se pohvalio je poklon Sony Picturesa koji je dobio u znak zahvale za film "Bullet Train" iz 2022. godine.

Fotografije pogledajte OVDJE

A u međuvremenau sve su glasnije priče o njegovoj sve stabilnijoj vezi s 33-godišnjom Ines Ramon s kojom je navodno sretniji no ikad. Glumac i dizajnerica nakita prisustvovali su ovih dana LACMA-inoj 12. godišnjoj Art+Film Gala večeri, gdje su se prema pisanju magazina People sjajno zabavili.

"Seksi su par, sretni su zajedno i uživaju", otkrio je njima blizak paru koji nije zajedno pozirao, ali prema riječima svjedoka sjajno su se zabavljali.

Pitt i de Ramon navodno su počeli izlaziti u studenom prošle godine, a u nekoliko su se mjeseci nakon toga jako zbližili.

U razgovoru za Daily Mail bliski izvor otkrio je da je Brad upoznao Ines s većinom svojih šestero djece koje ima s bivšom suprugom Angelinom Jolie, a međusobno su si navodno bili i velika utjeha nakon njihovih bračnih razvoda.

Inesin bivši suprug, zvijezda ''Vampirskih dnevnika'' Paul Wesley službeno je podnio zahtjev za razvod 17. veljače, pet mjeseci nakon što je njihov razvod potvrdio glasnogovornik.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bernarna Marovt - 4 Bernarna Marovt - 1 Bernarna Marovt - 3 Bernarna Marovt - 5 +4 Bernarna Marovt - 4 Nekad i sad Trebala je biti najljepša na svijetu, a onda su joj šansu uništile eksplicitne fotografije, evo kako izgleda danas!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci - 1 +26 Marko Ciboci Celebrity Marko Ciboci novom je objavom probudio svijest o bolesti s kojom se i sam bori, a dosad ju je uspješno skrivao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene