Novi počeci

Vlatka Pokos ponovno se odselila iz Lijepe Naše, evo gdje sada radi: "Nisam u Hrvatskoj, hvala Bogu"

Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 6 Vlatka Pokos - 5 Vlatka Pokos - 4 Vlatka Pokos - 3 +19 Vlatka Pokos - 1 Galerija

Vlatka Pokos ponovno se odselila iz Hrvatske, i to u irski Dublin.

Naša bivša televizijska voditeljica Vlatka Pokos otkrila je na svom Instagramu da se opet odselila iz Hrvatske, a iako točnu lokaciju nije definirala, njezini su pratitelji shvatili da sada živi u Dublinu.

"Novi počeci", napisala je uz video koji je podijelila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

"Divno. A gdje vi radite?" pitala ju je jedna od pratiteljica, na što joj je Vlatka odgovorila: "Nisam u Hrvatskoj, hvala Bogu."

"Uvijek ženstvena i sa stilom", "Elegantna", "Elegantno i vrlo lijepo", "Uvijek lijepa", "Žena od ukusa i vrlo profinjenog stila", komentirali su njezini pratitelji.

Vlatka je nekoliko godina živjela i radila u Kanadi, a nakon povratka u Hrvatsku sudjelovala je u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem joj je plesni mentor bio Mateo Cvenić.

Potom se odlučila na zaokret u karijeri i zaposlila se ljetos u jednom splitskom hotelu u kojem je radila na takozvanoj concierge-usluzi, a zaposlena je jer ima sve kvalitete potrebne za savjetovanja klijenata u vezi s njihovim željama tijekom boravka u Splitu.

Iz hotela su za Slobodnu Dalmaciju otkrili kako je Vlatka, koja govori nekoliko svjetskih jezika, a usto je elokventna, komunikativna, motivirana i ugodne vanjštine, bila najbolji odabir za taj posao. Radilo se o sezonskom poslu, a imala je svoj radni prostor u auli hotela, gdje je gostima bila dostupna za sve njihove prohtjeve, a najčešće je radila na organizaciji događanja i nekih intimnih proslava.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević Lana Jurčević +25 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević rodila je prvo dijete, pjevačici se ispunila njezina dugogodišnja želja!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo i Jelena Perčin Ante Gelo i Jelena Perčin Ante Gelo - 2 Ante Gelo, Lovro Juraga, Nikša Kušelj, Jelena Perčin, Iva Jerković Oreški, Iva Mihalić, Filip Vidović +23 Jelena Perčin - 2 Celebrity Jelena Perčin uhvaćena u intimnim trenucima s našim glazbenikom za kojeg se šuška da joj je novi dečko!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene