Od kućanice do zvijezde

Sjećate li se trenutka kad se ova žena proslavila? Bilo je to prije 15 godina, a njezina transformacija danas šokira svijet!

Susan Boyle - 1 Susan Boyle - 1 Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle - 3 Susan Boyle - 6 Susan Boyle - 5 Susan Boyle - 4 Susan Boyle - 7 Susan Boyle - 8 Susan Boyle - 2 Susan Boyle - 3 Susan Boyle - 4 Susan Boyle - 1 +3 Susan Boyle - 2 Galerija

Susan Boyle britanska je kućanica koja se 2009. godine probila među zvijezde, a u nastavku se prisjetite njenog nastupa koji ima milijune pregleda.

Susan Boyle je sada već davne 2009. godine oduševila čitav svijet svojim vokalom, a otkako je stala na pozornicu showa "Britain's Got Talent" i zapjevala pjesmu "I Dreamed A Dream", teško ju je bilo zaboraviti.

63-godišnja Susan na računu broji milijune dolara, no unatoč svemu ostala je skromna.

Od siromašne kućanice postala je prava senzacija, a njezin audicijski nastup na YouTubeu ima stotine milijuna pregleda.

Nakon toga je objavila i najprodavaniju ploču svih vremena u Velikoj Britaniji, a čak je snimila i nekoliko televizijskih uloga.

Sjećate li se nastupa Susan?

  • Da! Bila je briljantna
  • Ne, prvi put je vidim

Ukupno glasova:

No, nakon showa Susan živi u istoj kući u West Lothianu kao i posljednjih 60 godina, koja za nju ima veliku sentimentalnu vrijednost.

Nije ju željela zamijeniti za raskošniju rezidenciju ni nakon što je stekla slavu i bogatstvo.

"To ima veze sa sjećanjima na odrastanje, moraš znati odakle dolaziš i gdje su ti korijeni. Najbolje je biti prizemljen i sa svojim korijenima. To vas drži na zemlji i sprječava vas da kažete stvari koje možda ne biste trebali reći", izjavila je Susan jednom prilikom za OK! magazin.

Pogledaji ovo Susan Boyle (Foto: Profimedia) Nekad i sad Od siromašne domaćice do svjetske senzacije! Danas na računu ima milijune, ali i dalje živi u rodnoj kući

Dok joj je velika zarada omogućila da bezbrižno živi, novac je bio uzrok njezine velike svađe s bratom. Susan i njezin brat Gerry nisu razgovarali dvije godine nakon što su se pojavile glasine o tome da joj je on prijetio kako će si oduzeti život ako mu ne da 50 tisuća funti.

Navodno mu je tijekom godina dala čak 400 tisuća funti, no njemu je smetalo što nije prekinula odnose s članovima obitelji koji su proširili te glasine. Ipak, pomirili su se 2016. godine i odonda su u dobrim odnosima.

Od pojavljivanja u showu drastično je promijenila svoj izgled. Tijekom godina je počela imati elegantniji stil od onoga po kojem je pamtimo, a bila je i na tretmanu botoksa, izgubila je dosta kilograma i pokušava živjeti što zdravije.

Pogledaji ovo Susan Boyle (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Na računu broji milijune, dobila je i brojne ljubavne ponude, ali ona želi samo jedno

Što se tiče ljubavnog života, poprilično je tajanstvena, a o toj je temi prvi put progovorila kada je tijekom turneje upoznala jednog američkog liječnika, i to u jednom hotelu u kojem je odsjela.

"Otišli smo nekoliko puta na ručak, no ne želim ništa više od platonske veze. Predugo sam sama da bih se sada udavala", ispričala je u jednom intervjuu, u kojem je priznala i da joj laskaju pisma muških obožavatelja.

2023. godine na iznenađenje svih pojavila se u finalu showa "Britain's Got Talent", u kojem se svojevremeno proslavila i osvojila brojna srca, a sve je šokirala priznanjem da je doživjela manji moždani udar.

"Sjajan je osjećaj biti ovdje. Za mene je posebno, prošlog travnja doživjela sam manji moždani udar, borila sam se da se vratim na pozornicu i uspjela sam", izjavila je Susan.

Njezinu povratku u show razveselili su se obožavatelji, ali i članovi žirija, među kojima i Simon Cowell.

"Susan, toliko ti dugujemo. Znao sam da nisi dobro, ali ako se itko trebao vratiti, to si bila ti. Bez tebe ne bi bilo isto", zaključio je Simon.

A kako je izgledala nekad te koliko se promijenila do danas, pogledajte u našoj galeriji.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 5 Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 1 +24 Bianca Censori - 4 Celebrity Dosad ju je odijevao u oskudne kombinacije, a ovog puta kupio joj je kombinezon s interneta čija je cijena vrlo povoljna

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput napravila pravi raspašoj na nesvakidašnjoj proslavi rođendana svoje prijateljice, posebno je bio zanimljiv outfit supruga Nenada!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene