Njezina odluka

Na računu broji milijune, dobila je i brojne ljubavne ponude, ali ona želi samo jedno

Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle (Foto: Profimedia) +0 Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) Galerija

Susan Boyle ime je koje svi znamo zbog njezina anđeoskog glasa, a popularna Britanka danas slavi rođendan.

Susan Boyle prije desetak je godina nastupila u showu "Supertalent" te je britansku, ali i svjetsku javnost osvojila svojim anđeoskim glasom. Žena koja je svojim talentom iznenadila svijet danas slavi rođendan. 

Pogledaj i ovo Susan Boyle (Foto: Profimedia) potpuno se promijenila! Pamtite ovu skromnu kućanicu? Danas izgleda bolje nego 2009. godine, a na računu ima silne milijune!

Slavna Britanka posljednjih se godina potpuno promijenila, broji milijune funti na računu, a dobila je i brojne ljubavne ponude. Ipak, njezina je odluka da i dalje živi sama u istoj kući u kojoj je živjela i prije slave. Štedi novac i trudi se držati život daleko od očiju javnosti.

Nedavno je priznala kako je njezinoj golemoj slavi 2009. godine uvelike doprinio i glumac Ashton Kutcher. Boyle ističe kako se nije ni snašla prije nego što je prvi video njezina pjevanja postao viralni hit, a sve joj je postalo jasnije kada je vidjela da je objavu podijelio i Kutcher.

"Zaista nisam shvatila dokle je snimka otišla. Ne koristim računalo tako često, a kada sam vidjela Ashtonovu objavu na Twitteru, ostala sam bez daha", priznaje Susan.

Marljiva žena anđeoskog glasa bila je i sutkinja u talent showu u Velikoj Britaniji, a natjecatelje je odmah osvojila svojom jednostavnošću.

Trudi se da joj život bude što lagodniji i ne opterećuje se onime što joj bilo tko govori. Smatra da ima dovoljno zarade da bi do kraja života mogla lagodno živjeti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin (Foto: Profimedia) Ricky Martin i Ywan Yosef (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) +0 Ricky Martin i Ywan Yosef (Foto: Instagram) Zanimljivosti Ženama diljem svijeta slomio je srce kad je priznao da je gay, a prošao je kroz pakao zbog prevelike slave

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene