Jedan, jedini i neponovljivi!

Evo kako se Marko Grubnić mijenjao kroz godine, a ovo su neka od njegovih izdanja koja se nikad neće zaboraviti!

Marko Grubnić - 11 Marko Grubnić - 11 Kristina Stedul Fabac/Pixsell 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 9 Marko Grubnić - 8 Marko Grubnić - 6 Marko Grubnić - 7 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 5 Marko Grubnić - 10 +24 Marko Grubnić - 12 Galerija

Marko Grubnić kroz godine je promijenio desetke svojih imidža, a u našoj galeriji prisjetite se kako je sve to izgledalo.

Marko Grubnić u Hrvatskoj je od samih početaka 2000-ih bio prava ikona stila.

Uvijek svoj i poseban, Marko nije skrivao kako se osjeća i što voli, a upečatljivim izgledom uvijek je privlačio pozornost.

Kroz godine je mijenjao nekoliko imidža, frizura, obvezno je pratio modne trendove, a neke njegove fotografije i danas šokiraju javnost koja je zaboravila da je tako izgledao.

Tako je, primjerice, veliku pozornost privlačio njegov izgled dok je imao obrijanu glavu, a nosio je bunde i torbice.

Potom je imao dugu kosu i nosio traku kao Luka Modrić, a danas je ipak vjeran kratkoj kosi koja je uvijek zalakirana prema gore.

Marko je danas jedan od naših najpoznatijih stilista, a kako se mijenjao kroz godine i neke od njegovih najpamtljivijih izdanja pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 1 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 3 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 2 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 4 +25 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 5 Celebrity Šuput pokazala kako se njezin Bloom provodi u luksuznom restoranu: "Nekad sam ja konobarima bila zabavna, a sad..."

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 3 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 2 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 1 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 17 +23 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 16 Nekad i sad Zoran Milanović i supruga Sanja zajedno su više od 30 godina, a evo kako je započela njihova ljubavna priča!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene