"Čarolija!"

Grubnić pokazao kako se u svom luksuznom stanu priprema za Božić, u svilenoj pidžami se uhvatio posla!

Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić - 8 Marko Grubnić - 10 +20 Marko Grubnić - 12 Galerija

Marko Grubnić pokazao je na Instagramu kako je ukrasio svoj stan za Božić, ali i kako se priprema za omiljeni mu blagdan.

Naš modni stilist Marko Grubnić pokazao je na profilu na Instagramu kako se ove godine priprema za Božić te podijelio nekoliko fotografija iz svog luksuznog stana.

"Božićni duh u mom domu. Najčarobnije razdoblje u godini", napisao je Marko uz fotografije na kojima ukrašava preslatke božićne kućice u svilenoj pidžami i na kojima se vidi kako je ukrasio stan.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Predivno", "Čarolija", "Sve najbolje", "Klanjam ti se iz Slovenije. Za mene si modna ikona", "Sretan ti Božić! Želim ti veselje i sreću. Najvažnija stvar je dobro zdravlje", komentirali su njegovi pratitelji.

Marko je ovih dana i snimio božićnu atmosferu, a glavni akter njegova videa bio je psić Castro. Osim bogato nakićene jelke, nabavio je crveni adventski vjenčić, svjetlucave skulpture sobova i velike zlatne kuglice. Bez ukrasa nije ostavio ni svoje kućne ljubimce pa je Castra i drugog psića Caspera odjenuo u kompletiće za pse i kapice. A na poklon su dobili i dva jastučića u obliku kostiju na kojima su pisala njihova imena.

Inače, Marko je nedavno proslavio 42. rođendan, a tim je povodom s Momčilom Gurovićem otputovao u Beč. Kod kuće je također proslavio taj dan, a uz vino imao je i tortu koja je izgledala kao iz stripa.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 2 +29 Ella Dvornik - 1 Nekad i sad Isplivale fotografije Elle Dvornik iz mlađih dana, pogledajte kako je izgledala u ludim tinejdžerskim godinama, bilo je dosta ekstrema!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ruben Van Gucht - 4 +26 Ruben Van Gucht - 3 Celebrity Suprug Blanke Vlašić podijelio je obiteljski trenutak sa sinom za pamćenje, evo čime se to ponosni otac pohvalio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene