malo drugačiji imidž!

Sigurno ste zaboravili na ovu Grubnićevu frizuru i modni dodatak koji je nosio 2010., prisjetite ih se uz ove zaboravljene fotografije!

Marko Grubnić Marko Grubnić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 5 Marko Grubnić - 6 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić - 11 Marko Grubnić - 12 Marko Grubnić - 10 Marko Grubnić - 8 +20 Marko Grubnić - 7 Galerija

Marko Grubnić 2010. godine zabavljao se na božićnom domjenku u jednom frizerskom salonu, a njegova frizura danas će vas nasmijati do suza.

Naš stilist Marko Grubnić oduvijek je bio poznat po svojim ekstravagantnim izdanjima i odjevnim kombinacijama, a mi smo pronašli jedno iz 2010. godine koje će vas itekako nasmijati.

Za božićni domjenak u frizerskom salonu, Grubnić je odjenuo vestu i košulju te kombinaciju upotpunio dioptrijskim naočalama s debelim crnim okvirima, no ono što je privlačilo pozornost bila je njegova frizura.

Zalizan u jednu stranu, Marko je pozirao za fotografe, a na nekim fotografijama stajao je uz bok damama koje su i danas vrlo popularne.

Na jednoj fotografiji ljubio je Fani Stipković, a uspomenu je htio zabilježiti i uz Ivu Šarić.

Osim njih, na domjenku su još bili Maja Šuput, Indira Levak, Jerko Leko i brojni drugi, a kakva je bila atmosfera pogledajte u našoj galeriji.

Danas je Grubnić jedan od najpoznatijih domaćih dizajnera te je zadužen za spektakularna izdanja njegove dugogodišnje prijateljice Maje Šuput.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac +13 Mate Rimac Celebrity Pogledajte kako je Mate Rimac ispratio svoju čistačicu u mirovinu, priredio joj je oproštaj za pamćenje!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Indira Levak - 4 Maja Šuput i Indira Levak - 2 Maja Šuput i Indira Levak - 1 Maja Šuput - 3 +28 Maja Šuput - 1 Nekad i sad Sjećate li se kako je Šuput izgledala 2010. godine? Voljela je platinastu boju kose, a imala je i šiške!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene