Slatka bila i ostala

Isplivale fotke omiljene Minee iz 2008. godine! Danas je hvale jer izgleda sve mlađe, a evo što je na njoj tada bilo drugačije!

Renata Končić Minea Renata Končić Minea Jurica Galoic/Pixsell 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea i Goran Karan Renata Končić Minea Minea - 2 Minea - 3 Minea - 1 Renata Končić Minea - 3 Renata Končić Minea - 1 Renata Končić Minea - 2 +26 Minea Galerija

Renata Končić Minea nastupila je na izboru Model Hrvatske za Model svijeta davne 2008. godine, a sada su se pojavile fotografije s tog događanja.

Jedna od omiljenih domaćih pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea u posljednje vrijeme mami uzdahe svojih obožavatelja, koji je ne prestaju obasipati komplimentima i hvaliti njezin mladoliki izgled, a sada su se pojavile njezine fotografije iz davne 2008. godine koje su nas podsjetile kako je tada izgledala.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea "Ovo je naravno fejk" Minea poslala ozbiljno upozorenje zbog onog što je doživjela ovih dana: "Trebalo mi je više od dvije godine da..."

Fotografije su nastale na izboru Model Hrvatske za Model svijeta u Đurđevcu, a Minea je bila jedna od izvođačica koja je nastupala. Tada je imala nešto dužu kosu nego danas, svjetlosmeđe boje, a ni tada s lica nije skidala svoj zaštitni znak - široki osmijeh.

45-godišnja Minea ovih je dana oduševila obožavatelje kada je na Instagramu objavila svoju novu fotografiju na kojoj pozira u crnoj haljini na jedno rame i s prorezom, a u kojoj je do izražaja došla njezina vitka linija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Končić Minea (@minea.official)

"Predivna si! Predivna!", "Sve ljepša!", "Divna", "Lijepa curica", "Prava ljepotica", "Najljepša", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Mineu danas gledamo u ulozi voditeljice IN magazina Nove TV, a njezini obožavatelji i dalje uživaju i zabavljaju se na koncertima koje često održava. 

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Osbourne Kelly Osbourne - 1 Kelly Osbourne Kelly Osbourne +12 Kelly Osbourne - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao punašnu i problematičnu slatkicu, a onda je izgubila 40 kilograma i dobila potpuno novi izgled!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju EJ Johnson - 3 EJ Johnson - 2 EJ Johnson - 1 EJ Johnson +23 EJ Johnson Celebrity Sin legendarnog sportaša snimljen u topiću i vrućim hlačicama, njemu su ženstvena izdanja omiljena, a tu je i jedan novi detalj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene