"Predivna si!"

Minea sve zgodnija i zgodnija: Pokazala je noge u haljini sa seksi prorezom i zasjenila čak i atraktivne plesačice!

Minea Minea Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Minea - 1 Minea - 2 Minea - 3 Renata Končić Minea - 1 Renata Končić Minea - 1 Minea - 4 Minea - 2 Minea - 3 Minea Renata Končić Minea +17 Renata Končić Minea - 4 Galerija

Minea se pohvalila svojim izdanjem za nastup, a obožavatelji su je obasuli komplimentima.

Pjevačica i voditeljica In Magazina Renata Končić Minea (45) s godinama izgleda samo sve bolje i bolje.

Pogledaj i ovo Žiri ''Tvoje lice zvuči poznato'' ''mi ne radimo reprize'' Na male ekrane vraća se omiljeni show, ali s novim žirijem: ''Pozivamo vas da gledate nešto što još nikad niste!''

S tim se slažu i njezini obožavatelji, koji su nedavno primijetili i da je smršavjela, a svoju vitku figuru sada je istaknula u maloj crnoj haljinici.

"Idem kući pjevajući", napisala je Minea uz fotografije koje je na kojim je zasjenila čak i svoje zgodne plesačice, a objavila ih je na svojem Instagramu nakon nastupa u Čakovcu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Končić Minea (@minea.official)

"Predivna si! Predivna!", "Sve ljepša!", "Divna", "Lijepa curica", "Prava ljepotica", "Najljepša", samo su neki od komplimenata koje je dobila.


Minea ima vojsku vjernih obožavatelja, a jednom je za In Magazin prepričala i anegdotu s jednim od njih.

"Na bini me zaprosio čovjek čija je zaručnica stajala u drugom redu. Ja sam ga ljubazno odbila, a nadam se da je doma dobro prošao i da je danas sretno zaljubljen, nisam se raspitivala", otkrila je tada Minea.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević +19 Lana Jurčević Celebrity Lani Jurčević javila se žena koju je snimila kako je vrijeđa, objavila je njezinu poruku: "Ja sam postigla što sam htjela!"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju David Bublić - 1 David Bublić - 2 David Bublić - 3 David Bublić - 4 +13 David Bublić - 5 Celebrity Zgodni hokejaš iz Survivora priznao nam je u kojem su mu timu cure bile bolje: "To su samo one potvrdile"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene