Izmakla mu pobjeda

Zgodni hokejaš iz Survivora priznao nam je u kojem su mu timu cure bile bolje: "To su samo one potvrdile"

David Bublić - 9 David Bublić - 9 Nova TV 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju David Bublić - 1 David Bublić - 2 David Bublić - 3 David Bublić - 4 David Bublić - 5 David Bublić - 6 David Bublić - 7 David Bublić - 8 David Bublić - 9 David Bublić +7 David Bublić - 4 Galerija

David Bublić s nama je podijelio svoje dojmove iz showa Survivor, u kojemu mu je pobjeda izmakla za dlaku.

Pred sam kraj showa Survivor pobjeda je izmakla hokejašu Davidu Bubliću.

Pogledaj i ovo Nora Dominko, Survivor ispala iz survivora Djevojka koja je rasplakala Hrvatsku svojom bolnom životnom pričom otkrila zašto je otvorila dušu pred kamerama: "To je već vrijedno!"

Nakon ispadanja David je s nama podijelio svoje dojmove, a za početak nam je otkrio koliko se promijenio tijekom boravka u Dominikanskoj Republici.

"Ovaj show jako me promijenio jer kroz sve teške situacije krenuo sam cijeniti male stvari koje su mi inače bile dostupne na dlanu i nikad nisam obraćao puno pažnje na njih te sam odlučio provoditi više vremena sa svojom obitelji jer ne kaže se bezveze da je obitelj svetinja", priznao nam je David.

Kaže i kako nijedan događaj nije posebno utjecao na njega, no na nešto je baš ponosan.

"Definitivno ću pamtiti Denisov i moj put u ovom Survivoru jer smo se od početka borili u manjini protiv ostatka plemena i uspjeli napraviti priču i prijateljstvo za cijeli život", govori.

"Najviše sam se zbližio s Denisom, a nikoga neću zaboraviti jer je ovo jedno posebno iskustvo koje se ne može zaboraviti", dodaje David.

Otkrio nam je i što mu je najviše nedostajalo iz vanjskog svijeta, osim dragih ljudi.

"Pa definitivno neke higijenske potrepštine, iako sam se dobro snalazio, ali isto tako sam bio i nominiran zbog svoje prečiste higijene u takvim uvjetima", istaknuo je.

Evo i što mu je bilo najteže tijekom boravka u showu:

"Definitivno nedostatak hrane."

Kada su u pitanju favoriti za pobjedu, David ima samo jednog, a to je njegov prijatelj Denis.

Cijelo iskustvo bi, priznaje, ponovio, ali pod malo drugačijim uvjetima koje bi morao prije dogovoriti, a ima i savjete za sve koji razmišljaju o prijavi u Survivor.

"Svima koji istinski žele iskusiti glad, preživljavanje i moć svojeg tijela te koliko je sposobno prilagoditi se situaciji u takvim sirovim uvjetima svakako bih preporučio da se prijave", iskren je David.

Uoči ulaska u show David nam je rekao i da prednost daje djevojkama iz Srbije, pa smo ga pitali i stoji li još uvijek kod tog mišljenja.

"Pa svakako da stojim i to su samo cure iz crvenog plemena potvrdile", priznaje.

Bube su mu bile jedan od najvećih strahova, a je li on bio opravdan?

"Kada sam to izjavio, kao da sam se urekao jer od svih natjecatelja baš je mene tarantula upiknula i hodala po meni usred noći kao da je na nekoj šetnici uz more", prisjetio se.

Na kraju nam je otkrio jesu li se ispunila njegova očekivanja da postane bolji čovjek nakon showa.

"Ovaj show me definitivno pretvorio u boljeg čovjeka i očvrsnuo kao osobu te se tek sad neću živcirati ni oko čega", zaključio je David.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 5 +23 Lana Jurčević - 5 Celebrity Pogledajte što je Lani Jurčević jedna žena dobacila u prolazu, pjevačica je sve snimila i podijelila!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović Vanja Halilović Vanja Halilović Vanja Halilović i Frane Barbieri +14 Vanja Halilović Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica pohvalila se figurom u badiću, rijetko je viđamo otkako je nestala s malih ekrana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene