Jeste li je zaboravili?

Jedna od najljepših Hrvatica pohvalila se figurom u badiću, rijetko je viđamo otkako je nestala s malih ekrana!

Vanja Halilović Vanja Halilović Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović Vanja Halilović Vanja Halilović Vanja Halilović i Frane Barbieri Vanja Halilović Antonija Stupar Jurkin, Vanja Halilović Vanja Halilović u MasterChefu - 3 Vanja Halilović u MasterChefu - 4 Vanja Halilović u MasterChefu - 5 Vanja Halilović u MasterChefu - 1 +8 Vanja Halilović (Foto: Instagram) Galerija

Vanja Halilović rijetko se oglašava na društvenim mrežama, no sada je objavila svoju fotografiju u kupaćem kostimu.

Bivša voditeljica i jedna od najljepših Hrvatica Vanja Halilović prije nekoliko godina povukla se iz javnosti i danas živi potpuno drugačiji život.

Pogledaj i ovo Vanja Halilović (Foto: Instagram) U problemima je Jedna od najljepših Hrvatica ozbiljna lica snimljena pred sudom u Zagrebu, prijeti joj visoka novčana kazna

Više je nemamo tako često priliku vidjeti na događanjima, koje je ranije rado pohodila, a rijetko se oglašava i na društvenim mrežama.

Posljednji put u javnosti se pojavila u listopadu prošle godine na modnoj reviji dvojica ELFS, a sada je svoje pratitelje na Instagramu počastila jednom svojom fotografijom u kupaćem kostimu.

Vanja je pozirala uz bazen, okrenuta kameri leđima, a fotku koju je objavila u pričama na Instagramu možete pogledati u našoj galeriji.

Lijepa Vanja gotovo se uopće nije promijenila otkako je nestala s televizijskih ekrana, s čime se slažu i njezini pratitelji, koji je ispod svake objave obasipaju komplimentima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic)

Inače, Vanja, koja je kći poznatog košarkaškog trenera Rusmira Halilovića, već je s devet godina ušla u svijet mode snimivši reklame za dječju odjeću. Bavila se manekenstvom i u srednjoj školi, pa je pozirala za magazin Cosmopolitan i snimala modne editorijale diljem svijeta.

Lijepa Dubrovčanka ostavila se mode i postala televizijska voditeljica, a na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu diplomirala je politologiju. Zaručena je za 14 godina starijeg poduzetnika Franu Barbierija i direktorica je njegova restorana.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sanqiange - 2 Sanqiange - 3 Sanqiange - 4 Sanqiange - 5 +1 Sanqiange - 6 Zanimljivosti Influencer preminuo nakon snimanja opasnog izazova, pratitelji su uživo svjedočili njegovoj kobnoj odluci!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Lana Barić Jelena Perčin i Lana Barić Jelena Perčin i Lana Barić Jelena Perčin - 1 +23 Jelena Perčin Celebrity Jelenu Perčin nakon razvoda puno češće viđamo u javnosti, a u posljednjem izlasku ponosno je istaknula svoje adute!  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene