Strašno!

Influencer preminuo nakon snimanja opasnog izazova, pratitelji su uživo svjedočili njegovoj kobnoj odluci!

Sanqiange - 1 Sanqiange - 1 Screenshot 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sanqiange - 2 Sanqiange - 3 Sanqiange - 4 Sanqiange - 5 Sanqiange - 6 +0 Sanqiange - 1 Galerija

Stotinu ljudi uživo je pratilo online izazov influncera Sanqiangea, koji je nakon toga pronađen mrtav.

Kineski influencer poznat kao Sanqiange preminuo je nakon što je u prijenosu uživo na kineskoj verziji TokToka Douyin popio više od četiri boce jakog kineskog alkoholnog pića baijiua, piše CNN.

Boce je ispijao jednu za drugom, bez prestanka, a video je u trenutku emitiranja pratilo stotinu ljudi.

Kasnije tog dana prijatelj i cimer pronašao ga je mrtvog za stolom u njihovu stanu.

Jedan njegov prijatelj otkrio je za mediji da je Sanqiange sudjelovao u takozvanom "PK" izazovu, u kojem se influenceri međusobno natječu za nagrade i darove pratitelja, a gubitnik često mora izvršiti neku kaznu, što je u ovom slučaju bilo ispijanje alkohola.

"Jako je tužno što je umro sam", izjavio je prijatelj, a objasnio je i da je Sanqiange počeo sudjelovati u ovakvim izazovima nakon što mu je prije četiri godine propao poslovni pothvat.

Ranije je društvenim mrežama kružio i video u kojem Sanqiange ulijeva dvije boce baijiua u glomaznu čašu i sve ispija odjednom.

Njegova smrt izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama, a uglavnom se radi o kritikama na račun opasnih online izazova.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nora Dominko, Survivor Nora Dominko, Survivor Nora Dominko, Survivor - 1 Nora Dominko, Survivor - 2 +25 Nora Dominko, Survivor - 3 Celebrity Djevojka koja je rasplakala Hrvatsku svojom bolnom životnom pričom otkrila zašto je otvorila dušu pred kamerama: "To je već vrijedno!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Samantha Weinstein - 1 Samantha Weinstein Samantha Weinstein - 8 Samantha Weinstein - 1 +15 Samantha Weinstein - 2 Celebrity Mlada glumačka nada izgubila tešku bitku i preminula samo sedam mjeseci nakon svojeg vjenčanja

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene