Pretužno!

Mlada glumačka nada izgubila tešku bitku i preminula samo sedam mjeseci nakon svojeg vjenčanja

Samantha Weinstein Samantha Weinstein Afp 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Samantha Weinstein - 1 Samantha Weinstein Samantha Weinstein - 8 Samantha Weinstein - 1 Samantha Weinstein - 2 Samantha Weinstein - 3 Samantha Weinstein - 4 Samantha Weinstein - 5 Samantha Weinstein - 6 Samantha Weinstein - 2 +9 Samantha Weinstein - 3 Galerija

Samantha Weinstein proslavila se u filmovima "Carrie" i "Jesus Henry Christ", a zadnje dvije godine vodila je tešku bitku s rijetkim oblikom karcinoma jajnika.

Kanadska glumica Samantha Weinstein preminula je u dobi od 28 godina, nakon teške bitke s rijetkim oblikom karcinoma jajnika, koji joj je dijagnosticiran 2021.

Tužna vijest objavljena je na njezinom profilu na Instagramu, a potvrdio ju je i otac glumice David Weinstein.

"Sam je preminula 14. svibnja u 11:25 ujutro, okružena svojim voljenima u bolnici Princess Margaret u Torontu. Nakon dvije i pol godine liječenja od raka i cjeloživotnog uživanja po svijetu, posuđivanja glasova za brojne animirane filmove, stvaranja glazbe i stjecanja više znanja o životu nego što će neki ljudi ikada imati, otišla je u svoju sljedeću avanturu", piše u tužnoj objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samantha Weinstein (@samsationalw)

Samantha se proslavila u seriji "Big Girl" kada je imala samo 10 godina, a za tu ulogu je 2006. dobila nagradu ACTRA i tako postala najmlađa ženska dobitnica te nagrade. Najzapaženije uloge ostvarila je u filmu "Jesus Henry Christ" iz 2011. i remakeu kultnog horora "Carrie" iz 2013. godine.

U listopadu prošle godine udala se za svojeg dugogodišnjeg dečka Michaela Knutsona.

"Najbolji dan u mojem životu", napisala je tada na Intagramu uz fotografije s vjenčanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samantha Weinstein (@samsationalw)

Od prerano preminula glumice na društvenim mrežama opraštaju se brojni ožalošćeni prijatelji, kolege i obožavatelji.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Sandu Langerholz - 1 Komemoracija za Sandu Langerholz - 2 Komemoracija za Sandu Langerholz - 3 Komemoracija za Sandu Langerholz - 4 +10 Komemoracija za Sandu Langerholz - 1 Celebrity Naši uplakani glumci zauvijek su se oprostili od svoje kolegice i naše legendarne glumačke zvijezde

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum +36 Heidi Klum Celebrity Fotografi su taman uhvatili kad su joj ispale grudi! Obrnuti dekolte Heidi Klum sve je o čemu se priča, ovo još nismo vidjeli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene