nije bila sama

Jelenu Perčin nakon razvoda puno češće viđamo u javnosti, a u posljednjem izlasku ponosno je istaknula svoje adute!

Jelena Perčin Jelena Perčin Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Lana Barić Jelena Perčin i Lana Barić Jelena Perčin i Lana Barić Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin - 3 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin Jelena Perčin - 2 +17 IN magazin: Jelena Perčin - 4 Galerija

Jelena Perčin plijenila je poglede na premijeri predstave "Leda" u zagrebačkom HNK-u.

Glumica Jelena Perčin nije propustila premijeru predstave "Leda" po priči Miroslava Krleže, koja se održala u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Jelena Perčin Tajne njezina majčinstva Jelena Perčin priznala zbog čega bi voljela da je sve troje djece rodila prije tridesete, ali i kako im je objasnila proces razvoda

Za ovu je prigodu odabrala malu crnu haljinu bez naramenicama, u kojoj je istaknula dekolte i noge, a na predstavu je došla u društvu kolegice Lane Barić, s kojom se i modno uskladila.

Fotografijama iz izlaska pohvalila se i na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @perjelka

Jelena je postala puno aktivnija na društvenoj mreži nakon kraha braka s crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem, a češće se i pojavljuje u javnosti.
O njihovom medijski popraćenom razvodu nedavno je progovorila i za Slobodnu Dalmaciju.

"Moram priznati, smeta mi zanimanje za moj privatni život. Ne volim se izlagati, ne volim govoriti o svojoj obitelji, čak to smatram neukusnim i stoga se trudim zaštititi privatnost maksimalno koliko mogu", rekla je.

Netko bi mogao pomisliti da joj je sad nakon priznanja o razvodu na neki način pao kamen sa srca. Međutim, nije tako.

"Nije. Neko kamenje ostaje zauvijek", zaključila je Jelena, koja je s bivšim suprugom ostala u kontaktu zbog dvoje djece koju su dobili tijekom pet godina braka.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sanqiange - 2 Sanqiange - 3 Sanqiange - 4 Sanqiange - 5 +1 Sanqiange - 6 Zanimljivosti Influencer preminuo nakon snimanja opasnog izazova, pratitelji su uživo svjedočili njegovoj kobnoj odluci!

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum +36 Heidi Klum Celebrity Fotografi su taman uhvatili kad su joj ispale grudi! Obrnuti dekolte Heidi Klum sve je o čemu se priča, ovo još nismo vidjeli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene