Pa je l' se ona uopće promijenila?

Jedna od najljepših Hrvatica nakon dugo vremena opet na malim ekranima, evo čime se bavi otkako je nestala iz javnosti

Vanja Halilović u MasterChefu - 3 Vanja Halilović u MasterChefu - 3 Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović u MasterChefu - 6 Vanja Halilović u MasterChefu - 2 Vanja Halilović u MasterChefu - 4 Vanja Halilović u MasterChefu - 5 Vanja Halilović u MasterChefu - 1 +0 Vanja Halilović u MasterChefu - 3 Galerija

Vanja Halilović nekad je bila rado viđeno lice s malih ekrana, no bivša voditeljica sada vodi puno privatniji život i ima novu karijeru.

Bivša voditeljica i jedna od najljepših Hrvatica Vanja Halilović pojavila se u showu MasterChef kao posebna gošća koja je kušala jela kandidata.

Pogledaj i ovo Vanja Halilović (Foto: Instagram) U problemima je Jedna od najljepših Hrvatica ozbiljna lica snimljena pred sudom u Zagrebu, prijeti joj visoka novčana kazna

"Potpuno sam zadovoljna njihovim prvim izborom i s odabirom namirnica i definitivno s uparivanjem vina", komentirala je u emisiji Vanja, koja radi kao direktorica marketinga vinarije Kutjevo, pa je u show došla vidjeti kako će kandidati sljubiti vina s jelima koja su pripremali u neobičnom gastroduelu u Medvedgradu.

37-godišnja Vanja je i u ovoj prilici pokazala da dalje izgleda jednako zanosno kao i kada je bila u fokusu javnosti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic)

Inače, Vanja, koja je kći poznatog košarkaškog trenera Rusmira Halilovića, već je s devet godina ušla u svijet mode snimivši reklame za dječju odjeću. Bavila se manekenstvom i u srednjoj školi, pa je pozirala za magazin Cosmopolitan i snimala modne editorijale diljem svijeta.

Lijepa Dubrovčanka se ostavila mode i postala televizijska voditeljica, a na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu je diplomirala politologiju. Zaručena je za 14 godina starijeg poduzetnika Franu Barbierija.

Kako je Vanja izgledala prije i koliko se s godinama promijenila, pogledajte u našoj galeriji. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo - 4 +0 Petar Grašo - 6 Celebrity Petar Grašo podijelio sretne vijesti, ne skriva koliko je zahvalan zbog toga: "Srce mi je prepuno!"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) MacKenzie i Jeff Bezos (Foto: Getty Images) +4 MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Najmoćnija žena svijeta na računu ima silne milijarde s kojima ne zna što bi, pa je počela dijeliti svoje bogatstvo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene