razlog za slavlje!

Petar Grašo podijelio sretne vijesti, ne skriva koliko je zahvalan zbog toga: "Srce mi je prepuno!"

Petar Grašo Petar Grašo Screenshot/Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo - 4 +0 Petar Grašo - 6 Galerija

Petar Grašo je na Instagramu otkrio da ima razlog za slavlje za koji se ponajviše može zahvaliti svojim vjernim obožavateljima.

Pjevač Petar Grašo (45) na Instagramu je podijelio lijepe vijesti.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

Njegova nova pjesma "Jel' ti reka 'ko" je za samo tri dana skupila gotovo pola milijuna pregleda na YouTubeu i trenutno je najslušanija pjesma u regiji.

"Od srca Vam hvala što toliko volite novu pjesmu da smo prvi na YouTube trendingu i najslušaniji u regiji!" napisao je Petar na Instagramu, a zatim se obožavateljima još jednom zahvalio i u Storyjima gdje je naglasio kako mu je srce prepuno.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Radi se o rasnoj mediteranskoj baladi s izuzetno snažnim i intimnim tekstom i upečatljivom interpretacijom. Pjesma se pomno "brusila" u studiju s već dobro poznatim timom čiji hitovi osvajaju srca publike, kao i vrhove ljestvica slušanosti.

"Dali smo si vremena i dugo smo radili na osmišljavanju aranžmana pjesme 'Jel Ti Reka Ko' jer nisam htio izgubiti tu emociju koja se desila kad mi je Tonči Huljić prvi put odsvirao pjesmu", ispričao je Grašo.

Inače, Grašo je zadnjih nekoliko mjeseci u vezi s kćeri svojeg suradnika i dobrog prijatelja, 14 godina mlađom Hanom Huljić, a o tome su sve donedavno oboje mudro šutjeli. No Grašo je početkom prosinca ipak odlučio prekinuti šutnju te je pred kamerama IN Magazina prvi put kratko prokomentirao svoju vezu s Hanom.

"Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo", rekao je tada.

Za njihovu vezu doznalo se u listopadu kada su ih fotografi ulovili tijekom šetnje Zagrebom, a navodno su par još od ljeta. Petar je prije Hane bio više od 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a da je njihovoj ljubavi došao kraj doznalo se u svibnju.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Getty Images) +0 Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Nekad i sad Za njim su uzdisale žene diljem svijeta, a on je na vrhuncu slave samo nestao, evo za čime najviše žali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene