povratak u prošlost

Maja Šuput je i prije 15 godina bila duša svake zabave, no nešto se otad ipak promijenilo!

Maja Šuput Maja Šuput Davor Puklavec/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput i Denis Dumančić Maja Šuput i Davor Bilman Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +19 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Galerija

Pojavile su se fotografije Maje Šuput iz 2007. godine na kojima je najveselija osoba na događaju koji je okupio brojne poznate.

Maja Šuput na sceni je prisutna dugi niz godina, a osim kao pjevačica ostvarila se i kao poduzetnica te je postala i jedno od omiljenih televizijskih lica.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Sada su isplivale njezine fotografije iz 2007. godine, s promocije albuma Letećeg odreda "Jutro poslije brijanja" koja je okupila brojne poznate, ali Maja se istaknula u masi.

Pjevačica je i tada bila duša svake zabave i s lica nije skidala široki osmijeh, a to se nije promijenilo do danas. Ono što je sada ipak drugačije jest njezin stil odijevanja, koji je otad uznapredovao, a ponajviše zahvaljujući njezinu vjernom stilistu i bliskom prijatelju Marku Grubniću.

Marko se brine i za Majine stajlinge za show "Supertalent", u kojem je članica žirija, a gledatelji svake nedjelje nestrpljivo iščekuju njezine zanimljive modne kombinacije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Šuput je danas i ponosna majka sinčića Blooma, kojeg je dobila sa suprugom Nenadom Tatarinovom u ožujku 2021. godine, a preslatki dječak postao je glavna zvijezda njezinih društvenih mreža.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Višić - 1 Ivica Višić - 2 Ivica Višić - 3 Ivica Višić - 4 +15 Ivica Višić - 5 Celebrity Dobri duh MasterChefa uz sve nedaće s kojima se suočio ostao je veliki pozitivac: "Kada ti je teško u životu, uvijek kaži da si dobro!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 3 +25 Severina - 4 Celebrity Severina se skinula u minijaturni badić, a onim što je uslijedilo sve je raspametila: "Senzacionalno!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene