baš posebno!

Maja Šuput podijelila trenutke za pamćenje sa suprugom i sinom: "Zauvijek će ostati kao uspomena..."

Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 +24 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput na svojem profilu na Instagramu podijelila je posebne trenutke sa suprugom Nenadom Tatarinovom i njihovim sinom Bloomom.

Za svestranu pjevačicu i poduzetnicu Maju Šuput nema odmora.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

Nakon što je predstavila novi proizvod svojeg brenda kojim je oduševila roditelje djevojčica, pohvalila se da je snimila reklamu sa suprugom Nenadom Tatarinovom i njihovim sinčićem Bloomom.

"Sretna i ponosna na prvu snimljenu obiteljsku reklamu za svoju Shu Shu baby & kids kozmetiku. Snimati sa vlastitom obitelji nije mali izazov, pogotovo kad cijeli plan snimanja ipak dirigira Bloom, koji je napunio samo 20 mjeseci. Nije mi bila ideja rentati glumačku obitelj, već biti iskrena i biti baš prava, mala, ali jako skladna familiy", napisala je uz fotografije sa snimanja koje je podijelila na svojem profilu na Instagramu, pa se zahvalila svima koji su sudjelovali u stvaranju reklame, uključujući i svojeg stilista i prijatelja Marka Grubnića, a posebnu zahvalu uputila je mužu.

"Osim što shvaća i podržava sve moje poslovne ideje, još k tome je i naj tata ovom divnom čudu od djeteta, kojem će zauvijek ostati kao uspomena jedna bajkovita reklama s mamom i tatom", zaključila je Maja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Jedva čekamo reklamu", "Bloom zvijezda od malih nogu", "Čestitam Majo, ti si Hrvatska Kardashian, sve što dotakneš pretvaraš u zlato", "Predivni ste" neki su od brojnih komentara ispod objave.

Maju inače imamo priliku gledati i kao članicu žirija u showu "Supertalent", a ne propustite vidjeti kako će se snaći u prvoj emisiji uživo ove nedjelje.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 +30 Nives Celzijus - 4 Celebrity Pogledajte kako se Nives Celzijus ponijela u pomalo neugodnoj situaciji u kojoj se našla zbog haljine sa seksi detaljem

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Kitarović - 2 Jakov Kitarović - 5 Jakov Kitarović - 3 Jakov Kitarović - 1 +0 Jakov Kitarović - 4 Celebrity Dobro raspoloženi Jakov Kitarović u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte s kim se družio bez supruge!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene