"Šećer nad šećerima''

Šuput se pohvalila posebnim poklonom koji je Bloom dobio u Dubaiju: "Dobro radi na međunarodnim vezama!"

Nenad Tatarinov i Maja Šuput Nenad Tatarinov i Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov +21 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput na svojem je profilu na Instagramu pokazala poklon koji je njezin sin Bloom dobio u Dubaiju i očarala obožavatelje.

Maja Šuput uživa sa suprugom Nenadom Tatarinovom i sinom Bloomom na odmoru u Dubaiju, a njihov maleni sin i tamo je glavna zvijezda te je dobio zanimljiv poklon, čime se ona pohvalila na Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

"Bloom je u znak prijateljstva i dobrih odnosa dobio na dar kanduru, tradicionalnu mušku odoru Ujedninjenih Emirata. Uz očito oduševljenje odmah smo je odjenuli i krenuli u dan. Bloom očito dobro radi na međunarodnim vezama", napisala je Maja uz Bloomove preslatke fotografije koje je objavila na svojem profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Znači, on je takva lutkica, ja ne mogu!!!" napisala joj je Ella Dvornik.

"Šećer na šećerima", "Slatkiš", "Med medeni", "Ajme, divotica", "Pravi mali šeik", "Pazite da ga ne otmu, mališa je bombon", "Kako je slatko ovo dijete, medić", "Prekrasan", "Jao, da ste ga crtali ne bi pogodili ovo", "Mali anđeo" samo su neki od komentara Majinih pratitelja koji su ostali oduševljeni tim prizorima.

Maja u Dubaiju uživa i u večernjim izlascima, pa se pohvalila i seksi outfitom koji je odabrala za tu prigodu. Pozirala je s čašom vina u ruci, odjevena u crnu haljinu s velikim otvorom na dekolteu, prozirnom čipkom i prorezom koji seže preko bokova. U ovom izdanju istaknula je sve svoje adute, a od pratitelja je dobila same komplimente.

Prije toga objavila je niz fotki na kojima pozira zatrpana na pješčanoj plaži, a uz njih se našalila na račun svojeg sina.

"Ono kad beba skuži da je u oporuci pa brže-bolje zakopa mamu", napisala je Šuput uz fotke koje možete pogledati u galeriji.

Maju inače svake nedjelje gledamo u showu "Supertalent", a u zadnjoj emisiji gledatelje je iznenadila novom i neobičnom bojom kose.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Dević - 1 Andrea Dević - 4 Andrea Dević - 13 Andrea Dević - 14 +9 Andrea Dević - 2 Celebrity Zbog MasterChefa je nakon pet godina napustila posao u struci, a rizik se isplatio: "Već imam neke ponude"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 7 +25 Jelena Karleuša - 1 Celebrity Karleuša jedva pokrila strateške dijelove u haljini koju je teško tako i nazvati zbog nedostatka tkanine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene