Uživa kAO KRALJICA!

Šuput se pohvalila fotografijom iz raskošnog kreveta u luksuznom hotelu, ali pažnju je ukrao seksi crni kompletić koji je izvirio!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 +20 Maja Šuput - 6 Galerija

Maja Šuput sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom smjestila se u jedan od luksuznijih hotela u Dubaiju, a pohvalila se i fotkom iz raskošnog kreveta.

Naša pjevačica Maja Šuput ne skriva koliko uživa na odmoru u Dubaiju sa svojom obitelji, a smjestili su se u skupocjeni hotel s pet zvjezdica "Raffles The Palm".

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

Maja je na Instagramu podijelila i fotku iz luksuznog kreveta s ručnikom na glavi te odjenuta u ogrtač ispod kojeg joj se nazirao seksi crni komplet, a u rukama je držala glomaznu knjigu i šalicu kave.

"Dobro jutro, radni narode", napisala je Šuput, a svu pažnju privukao je dizajn kreveta i sobe preplavljen zlatnožutim nijansama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Ella Dvornik odmah joj je poručila: "Uopće nismo ljubomorni."

"Tko mora, nek' radi", "Kraljica", "I mi bismo tako", "Baš ti zavidimo, Majo", "Prava sultanija", nizalo se u komentarima. 

Naime, na Bookingu cijena noćenja u tom hotelu iznosi od 7000 do 50.000 kuna, a sudeći po Majinoj sobi, ona spada svakako u skuplju kategoriju. 

Podijelila je i fotku sa Bloomom u vodi pa napisala: "Shuputashian preuzima Dubai."

U neobičnom badiću s mnoštvom proreza svu pažnju usmjerila je na raskošne grudi, a maleni Bloom pravu atrakciju izazvao je u tigrastim havajkama i sa šeširom na glavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Prava uživancija", "Maleni slatkiš", "Uživanje", "Prekrasni", "Ma divni", "Top", pisali su pratitelji.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 9 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 7 +27 Jelena Karleuša - 8 Celebrity Zvijezda regije izazvala burnu raspravu zbog neočekivanih fotografija, a video na TikToku pokazao je kako stvari stvarno stoje!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela, Goran Legović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Kristina Krepela i Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 4 Kristina Krepela i Marin Miletić +21 Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Kristina Krepela objavila golišave fotografije i pokazala figuru, partner Marin Miletić nije odolio pa je ostavio komentar!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene