"Jel ovo zaj********?"

Šuput se pohvalila luksuznim smještajem kojim ju je iznenadio njezin Nenad, pogledajte raskoš u kojoj borave u Dubaiju!

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 8 +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na društvenim se mrežama pohvalila lijepim iznenađenjem koje joj je priredio suprug Nenad Tatarinov u Dubaiju.

Maja Šuput stigla je na odmor u Dubai, na kojem joj društvo prave sin Bloom i suprug Nenad Tatarinov, koji joj je pripremio iznenađenje kojem se nikako nije nadala, a pohvalila se i svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Maja je u pričama na Instagramu otkrila kako im je Nenad rezervirao luksuzni apartman u hotelu u kojem su odsjeli, a ona od šoka nije mogla doći k sebi.

"Ono kad te muž iznenadi", napisala je Maja uz video u kojem nije krila uzbuđenje: "Što?! Woooow! Jel ovo neka zaj********? Nenad, wow!"

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja je na Instagramu pokazala i kako je izgledalo njihovo putovanje, čija je glavna zvijezda, naravno, bio maleni Bloom. 

U prvoj priči prikazala je Blooma kako veselo trči po aerodromu pa napisala: "Bloom preuzbuđen jer ide na GO", zatim je u drugoj priči pokazala kako je otrčao u drugom smjeru i prošao ispod trake za zabranu pa dodala: "Nas će uhapsit".

Pokazala je i kako izgleda njihova večera u avionu pa poručila: "Izgleda kao da samo jedemo i pijemo na letovima".

"Majo, blistaš", "Jao, blago vam se! Dubai je prekrasan", "Vi baš znate uživati", "Tko zna, zna", "Maleni je centar", napisali su joj u komentarima.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić +26 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić se pohvalila svjetskim uspjehom, objavila i video u kojem joj je pripala posebna čast: "Ni ljepše ni zgodnije za to!"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna - 3 Madonna - 2 Madonna - 5 Madonna - 1 +12 Madonna Nekad i sad Madonna odlučila otkriti kako izgleda bez šminke i filtera, htjela je ušutkati kritičare, ali tek je sada sve sablaznila: "Isuse, što je ovo?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene