''Moram nešto odrezat...''

Šuput ukrala pažnju na konferenciji uspješnih Hrvatica i žena poduzetnica, otkrila je i koji je njezin recept za izvanredan poslovni uspjeh!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 6 +23 Maja Šuput - 3 Galerija

Da ne mogu imati i ovce i novce često su mogle čuti, ali se nisu željele predati. Dio svojeg poslovnog iskustva hrvatske su poduzetnice podijelile na konferenciji slogana - Neslomljivi. Prema posljednjem istraživanju, svega je 31 posto žena u upravama vodećih hrvatskih kompanija. Ali, one se ne daju slomiti.

Hrvatske poduzetnice i uspješne žene Maja Šuput i Lana Tedeschi Fiorio progovorile su o svom probijanju na poslovnoj sceni i o iskustvima koja su prošle na posebnoj konferenciji pod nazivom ''Neslomljivi''.

Posebnu pozornost ukrala je Maja koja je na konferenciji zasjala u crnoj haljinici, a odjevnu kombinaciju dodatno je podigla i crnim rukavicama i kapicom.

''Kako izgleda jedan tipičan radni dan Maje Šuput? Jako malo spavanja, to je jako loš recept, ali je istinit, kako bi sve stigla moram negdje odrezati san, da bi mogla sve odraditi i imam puno suradnika. Moram priznati da nisam ja mislila da će se to razviti tako brzo i otići tako daleko. Nikad nisam doživjela predrasude, u smislu, aha ovo je žena, ona tu sada vodi neku priču'', ispričala je. 

''Vjerujem da svatko se susreće s predrasudama i jednostavno to je dio života, ja se trudim ne opterećivati, imam neki svoj put i mislim da svojim primjerom, svojim rezultatima, da predrasudama jednostavno nema mjesta'', kazala je poduzetnica Lada Tedeschi Fiorio.

Više od 20 godina, Kristina Ukalović, radi u industriji ljepote, a tvrtku vodi već 13. Protiv stereotipa se, kaže, borila poslovnim rezultatima i dosljednošću.

''Postavila sam se od početka kao netko tko ima force, znanja i energije i uvijek sam mogla voditi iste utakmice zajedno sa njima, ja bih čak rekla da su me se nekad bojali'', rekla je kroz smijeh.

Strahove i frustracije osjete svi poduzetnici, muškarci i žene. Upravo je to bila tema konferencije Poduzetnički mindset s porukom - Neslomljivi.

''I da izvuku maksimum, da daju još više aktivnosti, sebe, da podupiru svoje timove, da naprave još bolje rezultate. Jer kad se karte miješaju u ovim izazovima, mi kao mala zemlja možemo dobre rezultetate i dobre uspjehe postići'', rekao je Ognjen Bagatin, organizator konferencije.

Jer, kažu, kriza je za poduzetnike i poduzetnice ujedno i - prilika.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Halid Bešlić - 3 Halid Bešlić Halid Bešlić Halid Bešlić +5 Halid Bešlić Zanimljivosti Pojavila se nikad viđena zajednička fotografija trojice legendarnih pjevača dok su žarili i palili u mladim danima!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Edward Furlong - 4 Edward Furlong - 2 Edward Furlong - 6 Edward Furlong - 5 +15 Edward Furlong - 3 Nekad i sad Nekad velika zvijezda u rijetkom izlasku, teško da će itko po novim fotografijama prepoznati o kojem je glumcu riječ!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene