Toma, Halid i Miroslav

Pojavila se nikad viđena zajednička fotografija trojice legendarnih pjevača dok su žarili i palili u mladim danima!

Halid Bešlić - 3 Halid Bešlić - 3 Filip Kos/Pixsell 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Halid Bešlić - 3 Halid Bešlić Halid Bešlić Halid Bešlić Halid Bešlić Halid Bešlić - 1 Halid Bešlić - 2 Halid Bešlić - 3 Halid Bešlić - 1 +0 Halid Bešlić - 2 Galerija

Toma Zdravković, Halid Bešlić i Miroslav Ilić jedni su od boljih pjevača u svijetu koji svojom muzikom ostavljaju neizbrisiv trag u srcima mnogih.

Legendarni pjevači Toma Zdravković, Halid Bešlić i Miroslav Ilić tijekom svoje glazbene karijere stekli su ogroman broj obožavatelja koji znaju svaku njihovu pjesmu. 

Pogledaj i ovo Tomislav Marić kao Toma Zdravković, TLZP "Drago mi je da se vratio" Transformacija o kojoj se ne prestaje pričati: Evo kako je ToMa postao Toma, nije bilo nimalo lako!

Međusobno su surađivali, ali i družili se, a dokaz tome je i zajednička fotografija iz mladosti koja se pojavila na jednom profilu na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

Toma Zdravković, o kojemu je snimljen i kultni film pod nazivom "Toma", borio se dugo sa zloćudnom bolesti, zbog koje je preminuo 1991. godine. No, njegov trag ostao je zauvijek u srcima mnogih jer je film o njegovu životu danas jedan od najpopularnijih i najgledanijih. Također, nisu zaboravljene ni njegove tužne pjesme.

Halid Bešlić i dandanas nastupa po mnogim zemljama, a nedavno je imao i operaciju srca, zbog koje je morao napraviti pauzu. 

Za IN magazin ispričao je sve detalje operacije:

"Stent je ustvari rutinska operacija. Imao bih problem da sam imao udar, ali simptomi su bili takvi da sam otišao doktoru kojeg poznajem i on je odmah vidio da sam imao veliko začepljenje srčane arterije, odmah na stol, stent i to je to. Gledaš onaj ekran, njih dvojica su bili oba moji prijatelji, rekao sam 'ne dajte me'. Oni se smiju."

Pjevač Miroslav Ilić također naporno radi te koristi svaku priliku kako bi uveseljavao svoju publiku. Miroslav je od 1971. godine u braku s Gordanom Ilić, s kojom ima dvoje djece, sina Marka i kćer Mariju, a njihov brak iskusio je brojne kušnje.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +32 Jelena Karleuša - 6 Celebrity Samo na prvi pogled pristojno obučena: Ovako tanki konci koji pridržavaju grudi još nisu viđeni!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga +25 Jelena Rozga i Ljupka Gojić Mikić - 2 Celebrity Rozga je u mini topić jedva ugurala raskošan dekolte, a svi se pitaju što je htjela reći opisom uz fotografiju!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene