Teški trenuci

Halid Bešlić o nesretnom događaju kojeg se ne voli prisjećati: ''Uslijedila je borba za moj život, volio bih da se to nije dogodilo''

Halid Bešlić Halid Bešlić PR 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Halid Bešlić Halid Bešlić Halid Bešlić - 1 Halid Bešlić - 2 Halid Bešlić - 3 Halid Bešlić - 4 Halid Bešlić - 2 Halid Bešlić - 3 Halid Bešlić - 1 Halid Bešlić - 2 +16 Halid Bešlić - 3 Galerija

Halid Bešlić 2009. godine u ožujku imao je tešku prometnu nesreću koje se ne voli prisjećati.

Legendarni pjevač Halid Bešlić u intervjuu za srpski "Blic"  progovorio je o teškoj prometnoj nesreći koju je imao prije 13 godina. 

Pogledaj i ovo Halid Bešlić kralj sevdaha Na radost mnogih Halid Bešlić ponovno stiže u Varaždin: "Poseban mi je svaki koncert u ovom kraju. To je neka jaka energija!"

"Vrijeme brzo prolazi, starim, refleksi mi otupljuju. Volio bih da se to nije dogodilo, a možda je to i dobro jer sam od tada prestao pušiti i to je jako važno za moju karijeru. Kad su me odveli u bolnicu i stavili u umjetnu komu, dobio sam vodu u plućima. Imao sam slab imunitet. Uslijedila je borba za moj život. Izgubio sam pritom jedno oko, ali dobio pluća kada su izbacili svu tu vodu", rekao je Bešlić.

Prije nekoliko mjeseci snašli su ga ozbiljni zdravstveni problemi zbog kojih je završio u bolnici te mu je urađen stent.

"Stent je ustvari rutinska operacija. Imao bih problem da sam imao udar, ali simptomi su bili takvi da sam otišao doktoru kojeg poznajem i on je odmah vidio da sam imao veliko začepljenje arterije srčane, odmah na stol, stent i to je to. Gledaš onaj ekran, njih dvojica su bili oba moji prijatelji, rekao sam ne dajte me. Oni se smiju", rekao je Halid tada za In Magazin.

Najveća podrška u svemu mu je supruga Sejda bez koje ovo sve ne bi tako lako podnio.

"Ona je dio mene, mi smo svaki dan zajedno. Ja inače nisam nikad kavu napravio u životu, za te stvari je ona zadužena, baklave, kave... S te strane sam pravi Bosanac, mi kažemo nije muško tu da kuha, a sad je došlo moderno vrijeme da se muškarci hvale da dobro kuhaju, u moje vrijeme smo ih zvali papučarima, ako si sklon kuhinji papučar, žena ti komandira. Kako starimo, sve smo vezaniji, pregrmjeli smo sve one probleme i sad smo u fazi nema kud, tjeraj do kraja. Kad provedeš sa ženom 40, 50 godina ne može nitko biti prijeći od nje, to se nekako samo stvori".

No, nezaustavljivi Halid, do kraja godine ima veliki planove, najavljenu sarajevsku i beogradsku Arenu, kao i onu u Zagrebu, a sada je na popis Arena dodao i onu u Varaždinu.

Arena Varaždin je već dobro poznata kao odličan domaćin mnogim raznim domaćim i svjetskim glazbenim imenima. Tako je već nekoliko puta ugostila i ovog kralja sevdaha kako mu mnogi tepaju. Svaki Halidov koncert ruši rekorde posjećenosti, a sigurni smo da će se to dogoditi i ovaj put.

Od posljednjeg koncerta prošlo je dosta vremena, a Halid je u tom periodu publici predstavio nove pjesme, objavio novi album i to je dovoljan razlog da 15.10.2022. cijela Arena zapjeva s Halidom u glas.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin - 7 Stjepan Vukadin - 6 Stjepan Vukadin - 4 Damir Tomljanović, Melkior Bašić, Stjepan Vukadin - 5 +22 Stjepan Vukadin - 1 Celebrity Član žirija omiljene kulinarske emisije objavio fotografiju svog favorita: ''Ja nešto slađe odavno nisam vidjela!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica, Luka Nižetić Domenica Žuvela - 1 +27 Domenica Žuvela - 2 Celebrity Domenica u haljinici s dekolteom na kakav od nje nismo navikli pokazala nikad bolju figuru: "Kao stvorena za tebe!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene