Tražit će se karta više

Nezaustavljivi Halid Bešlić nakon operacije uzeo stvar u svoje ruke i najavio novi spektal!

Halid Bešlić - 1 Halid Bešlić - 1 Filip Kos/Pixsell 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Halid Bešlić - 2 Halid Bešlić - 1 Halid Bešlić - 3 +0 Halid Bešlić - 1 Galerija

Halid Bešlić najavljuje nastup u Areni Varaždin 15.10.2022.

Halid Bešlić, osim po svojim hitovima kojima dopire direktno do srca publike, poznat je i po svojim srčanim nastupima. Ovaj put u tome ima posebne simbolike, naime nakon samo mjesec dana od operacijskog zahtjeva, Halid je opet uzeo stvar u svoje ruke i stao pred svoju publiku koja mu toliko puno znači.

Pogledaj i ovo Halid Bešlić rijetko je u javnosti Halid Bešlić suprugu je upoznao na početku karijere, vjenčali su se u trošnoj zgradi, a ona mu je svih ovih godina podrška iz sjene

Nezaustavljivi Halid, do kraja godine ima veliki planove, najavljenu sarajevsku i beogradsku Arenu, kao i onu u Areni Zagreb, a sada je na popis Arena dodao i onu u Varaždinu.

Arena Varaždin je već dobro poznata kao odličan domaćin mnogim raznim domaćim i svjetskim glazbenim imenima. Tako je već nekoliko puta ugostila i ovog kralja sevdaha kako mu mnogi tepaju. Svaki Halidov koncert ruši rekorde posjećenosti, a sigurni smo da će se to dogoditi i ovaj put.

Od posljednjeg koncerta prošlo je dosta vremena, a Halid je u tom periodu publici predstavio nove pjesme, objavio novi album i to je dovoljan razlog da 15.10.2022. cijela Arena zapjeva s Halidom u glas.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha Bebe Rexha Bebe Rexha Bebe Rexha +20 Bebe Rexha Celebrity Cijelu večer pridržavala je grudi zbog dubokog dekoltea na haljini, ove scene posebno su zabavile paparazze na zadatku!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maneskin - 2 Maneskin - 5 Maneskin - 6 Maneskin - 8 +7 Maneskin - 7 Celebrity Talijan koji je zaludio žene priredio golišavi spektakl s kolegicom, kad je okrenuo leđa publici, imalo se što vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene