''Sve gori!''

Kristina Krepela objavila golišave fotografije i pokazala figuru, partner Marin Miletić nije odolio pa je ostavio komentar!

Kristina Krepela - 1 Kristina Krepela - 1 Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela, Goran Legović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Kristina Krepela i Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 4 Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 +15 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Galerija

Kristina Krepela iznenadila je pratitelje golišavom objavom na Instagramu. Naime, pozirala je u seksi rublju, a komentar joj je uputio i partner Marin.

Naša lijepa glumica Kristina Krepela podijelila je svoje fotografije u golišavom izdanju, što jako rijetko radi. 

Pogledaj i ovo Marin Miletić ''Moje!'' Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

Pozirala je u crnim gaćicama visokog struka i grudnjakom s trakama koje su se spajale u X na području trbuha. Posebno je naglasila svoju vitku figuru i grudi, a do izražaja je došla i njezina prekrasna crna kosa koja je bila ispunjena kovrčama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Krepela (@kristina_krepela)

U komentaru joj se odmah javio njezin partner Marin Miletić, koji joj je uputio emotikon smajlića sa zaljubljenim očima i srce. 

No glumica nije probudila maštu samo njemu već i svojim obožavateljima, koji su joj pisali: 

"Sve gori", "Predivna žena", "Prelijepa", "Wow", "Ma divna", "Top topova".

Šuškanja o ljubavnoj vezi između Marina i Kristine počela su još prije nekoliko mjeseci, a golupčići su dugo pokušavali sakriti svoju povezanost. Ipak, nekoliko prolaznika vidjelo ih je u zagrljenim šetnjama Zagrebom, a onda su se zajedno pojavili i na nekoliko javnih događanja.

Kristina je domaćoj javnosti poznata po ulozi u seriji "Ne daj se, Nina", a pojavila se i u serijama "Igra prijestolja" i "Dig" te filmovima "Žena mušketir" i "Lov u Bosni".

Međutim, svoj ljubavni život glumica je uvijek pokušavala držati u tajnosti, no poznato je da je 2018. godine prekinula ljubavnu vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina, i o njezinu se ljubavnu životu nakon toga malo znalo.

Marin pozornost plijeni svojim osebujnim govorima u Saboru i izjavama, a u rujnu prošle godine ostao je bez supruge Danijele nakon što je ona, nažalost, izgubila borbu s teškom bolešću.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola Antonija Šola Antonija Šola Antonija Šola +13 Antonija Šola Celebrity Antonija Šola iznenadila je transformacijom u plavušu i potpuno drugačijom frizurom: "Budite što god želite"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput Celebrity Šuput raznježila fotkom zbog koje su neki zaključili da dolazi prinova: "Isti badić, isti muž i isti grad, ali..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene