Nikad izazovnija!

Seksi izdanje Maje Šuput za izlazak u Dubaiju: Servirala je raskošan dekolte, a tu je i prorez koji seže preko bokova!

Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 +19 Maja Šuput - 3 Galerija

Maja Šuput na svojem profilu na Instagramu pohvalila se seksi izdanjem za večernji izlazak u Dubaiju, gdje se odmara s obitelji.

Pjevačica Maja Šuput trenutačno sa suprugom Nenadom Tatarinovom i njihovim sinčićem Bloomom uživa u Dubaiju.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

S odmora se neprestano javlja na Instagramu, a na zadnjim fotografijama koje je objavila pohvalila se seksi izdanjem za večernji izlazak.

Maja je pozirala s čašom vina u ruci, odjevena u crnu haljinu s velikim otvorom na dekolteu, prozirnom čipkom i prorezom koji seže preko bokova.

U ovim izdanju istaknula je sve svoje adute, a od pratitelja je dobila same komplimente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Prije toga objavila je niz fotki na kojima pozira zatrpana na pješčanoj plaži, a uz njih se našalila na račun svojeg sina.

"Ono kad beba skuži da je u oporuci pa brže-bolje zakopa mamu", napisala je Šuput uz fotke koje možete pogledati u galeriji.

Maju inače svake nedjelje gledamo u showu "Supertalent", a u zadnjoj emisiji gledatelje je iznenadila novom i neobičnom bojom kose.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Reakcija Davora Bilmana na nastup Strahinje Janjića & the Bad Weeka Reakcija Maje Šuput na nastup Strahinje Janjića & the Bad Weeka Martina Tomčić i Strahinja Janjić & the Bad Week Martina Tomčić i Strahinja Janjić & the Bad Week +23 Strahinja Janjić & the Bad Week - 2 Celebrity Bilman je jednom rečenicom uspio Franu momentalno izbaciti iz takta: "Jesi ti to stvarno izgovorio?"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i Francois-Henri Pinault Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek +8 Salma Hayek - 6 Celebrity Spektakularni dekolte Salme Hayek ukrao je show na gala događaju, ni suprug joj se nije mogao nadiviti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene